Slik trener jeg om dagen - HJEMMETRENING + "Ned i vekt tips"

low calorie meal, ned i vekt tips, weight loss -

Slik trener jeg om dagen - HJEMMETRENING + "Ned i vekt tips"

 

Ok, jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men gymmet er dessverre ikke mitt hjem nr 2 lenger, heller ikke min beste venn. Forstå meg rett, jeg er fortsatt glad i å være på gymmet, men jeg er det sjelden om dagen.

En fullstappet tid med skuespiller treninger og stunt treninger har for det meste fylt min hverdag om dagen. Dette er treninger som tar mye tid og ikke minst holder til på andre steder enn i et gym, og vi trener som regel på ulike plasser hver gang som strand, skog, sand og vann, osv osv... Dette har medført mye reise og jeg må benytte med av all kunnskapen jeg har for å vedlikeholde fysikken med hjemme trening. MEN, fysikken skal ikke bare vedligeholdes, jeg skal også bli bedre på en hel del ulike ting jeg ikke har duget like bra til tidligere, sånn som handstand og turning.

Jeg gikk på balett og turning da jeg var mindre, en treningsform som gir en veldig flott og athletisk physikk, så dette må jeg ta opp igjen. Når det gjelder skuespiller treinger og stunt treninger så skal jeg ikke bare bli god, men utførelsene skal også se 100% bra ut forran kameraet, da også i et kronglete men nice kostymet. For det er jo ikke alltid at disse kostymene og draktene de bruker i film er like behagelige å bevege seg i, men det må man bare naile.

 

Treningen min den siste tiden har bestått mye av spenst hopp og turning med elegant utførelse. Jeg treger å bli mer atletisk og må øve på det jeg ikke er like god på.... og akkurat det med turning er viktig å kunne om man skal klare å bevege seg bra i en sloss scene.

Jeg har øvd en del på handstand, noe jeg føler jeg aldri får til sånn 100% men det eneste jeg kan gjøre er å trene på det for å bli bedre. Jeg har hatt en del problemer med å klare å rette ut albuene mine når jeg står på henda og i en flikflak, dette skyldes mangel på kraft fra en av musklene bak i scapula (skulderbladet ), rett og slett fordi musklene mine har vært for kortre og for lite tøylige. Men med mye kontinuerlig trening har jeg nå stadig blitt bedre og fått en med tøylig physikk.

Jeg forsøker også å trene spenst for å stadig klare å hoppe høyere. Musklene mine strekker seg sakte men sikkert og har blitt mye mer elastiske. Massasjen jeg får om dagen av Knut Erik er helt gull, selv om jeg haaaater smerten han påfører meg når han strengt talt separerer muskelfibrene fra hverandre. Jeg merker jeg har fått mer space mellom leddene og musklene og musklene er ikke like stamme og stive lenger. 

(Knut Erik og jeg har køddet mye med kallenavnet "00Barbie" i det siste, vi får ta den til nye høyder;)..)

I tillegg har jeg begynt å legge inn 15 min dansing forran speilen hver kveld, som en av dagens tredje korte økter. Dette for å få lengre og mer strekk i bena.  

 

Ny rutine har blitt en del av hverdagen, med først en liten stretching på morgenen, deretter litt sai trening, turning, bevegelighets trening, spenst hopp, cross training, aerobic, yoga, og tøye godt både før og etter. Til slutt øver jeg på fra-spark med kraft og lande bakover på ett ben med fine mooves. 

Det har vært tøft å være skadet i begge føttene, først den ene helen jeg fikk overbelastningsskade på da jeg hoppet fra hustaket på Ibiza, og deretter den andre foten jeg skadet under sloss treningen på stranden i Holmsbu.... Jeg prøver å få en så mest athletis kropp som mulig som klarer alt, har myke ledd og smidige muskler.

 

Så var jeg innom en klinikk som nå er en av mine nye partnere, UNG & UNIK heter den. Utrolig dyktige flinke sykepleiere som tar vare på huden din, og gjør flere ulike filler behandlinger for både kvinner og menn. De tilbyr en rekke ulike behandlinger, se alt de tilbyr HER. Veldig fornøyd <3

Jeg har vært så flink med maten i hele dag. Så kom kvelden og jeg endte med å avslutte med det værste som finnes, nemmelig ferdig brød, gutenfritt såklart, men like ille som vanlig brød når det kommer til at det inneholder mye dritt som fortykkningsmiddel, stivelse, hevemiddel, og da atpå til gluten i de med det. Ikke rart at huden og kroppen blir stygg når alt dette hoper seg opp i kroppen når kroppen ikke klarer å skille det ut eller rense seg for det. Jeg skal fra nå av forsøke å være flink å legge inn minst en gjennomskyldningsdag i uka, der jeg kun spiser agurk, grapefrukt, hvitløk og brokkoli. I tillegg skal jeg rense blodet mitt, en så kaldt vampyrbehandling. 

 

Et supert ned i vekt tips: Brokkoli med dipp av kefirmelk og Holliday krydder. Lavt innhold av calorier, metter godt og masse fiber. Husk på at fiber er med på å frakte ut alle onde bakterier og ellers alt mulig drit kroppen ikke skal ha i seg. Så husk på å få i deg fiber ;)

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published