NÅR KILOENE SKAL AV IGJEN. Det er greit å være fjell-geit

Diet tips, Fat loss, Weight loss -

NÅR KILOENE SKAL AV IGJEN. Det er greit å være fjell-geit

Tilbake til hverdagen...

Som du sikkert har fått med deg så var ikke hele turen til Ibiza kun bestående av sunne matvarer og lavt kaloriinntak, det var ikke turen til Hemsedal heller, og kiloene kryper oppover. Skulle gjerne her sagt at de kryper sakte men sikkert oppover, men nei, de kommer som kanonskudd. - og med alkohol ved siden av måltidene så går det ekstra raskt. Nå er det jo slik at siden alkohol er en form for gift for kroppen og oppfattes som gift av kroppen, fordi det rett og slett er det, så vil kroppen sette inn alle ressurser på å forbrenne alkoholen først, og vil derfor lagre alt du spiser sammen med alkoholen, hvilket igjen resulterer at du legger fortere på deg.

Det å tillate seg selv litt ekstra kalorier en gang i blant er det ingen som har vondt av, så lenge du bare vet hvordan du skal ta de av deg igjen og gjør innsatsen som må til. -og vet du ikke det så har du jo heldigvis meg som kan hjelpe deg. 

Jeg koste meg med mye god mat hele helgen også, pluss en sjokolade på innerlomma som kom godt med da fjelltoppen i Hemsedal var nådd og blodsukkeret var på bunn. Det å gå i fjellet på sommer tid er virkelig bare helt fantastisk! Storkoste meg mer enn jeg har gjort på lenge. Det er helt greit å være fjell geit liksom. 

Jeg fikk plassert tankene slik jeg skulle, og kom hjem med mye ny energi og pågangsmot. Jeg har nå pakket nok en ny bag og bosatt meg i Holmsbu for resten av sommeren. Her kan jeg slappe av med jobbing på nettside og blogg, også blir det et par turer hjem til bygra for å ha PT-kunder på oppfølging. Sånn sett så er online coach jobben helt perfekt <3 

 

Holmsbu er jo et nydelig lite tettsted med skjærgårdsidyll som kun ligger 45 min fra Oslo og ca 30 min fra Drammen. Dette gjør det lett for meg å ta turene inn til Oslo når jeg må det, noe jeg kommer til å gjøre en del fremover da jeg har skuespiller/stunt treninger med Knut Erik.

-XOXO ACW


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published