ER DU I BALANSE - Her er råvarene som DREPER kroppen - OG som REPARERER

ER DU I BALANSE - Her er råvarene som DREPER kroppen - OG som REPARERER

Balanse, balanse, balanse... Alle snakker om det... men vet du egentlig hva det innebærer?

Når kroppen din er uta ev balanse, er den gjerne fylt opp med noe den har venskelig for å fordøye, urenheter som ligger rundt om kring i kroppen, i blodet, eller i cellene generelt. Det kan være vanskeligheter kroppen har med å kvitte seg med tungmetaller og parasitter, eller et ubalansert miljø av tarm bakterier og kroppens PH verdi. 

Matvarer, da spesielt produsert mat, er den største fienden for kroppen, fordi det inneholder mye tilsatte produkter som er med på å få kroppen UT av balanse. Sukker, hvetemel, alkohol og melkeprodukter, samt kalorioverskudd er med på å få kroppen ut av balanse og forårsaker krevende prosesser i kroppen som vil tære på både humør, energi nivå, gjøre vonde skader enda verre, samt gi utslag på både hud, hår, negler, og generelt kroppens form og utseende. Dette er viktige faktorer å være klar over, slik at du tenker deg nøye om før du fyller kroppen din, dit eneste kjære skall å bo i, med alt det som ødelegger deg innvendig. 

Men noen ganger klarer vi ikke å stå i mot, dessverre. Takket være alle dere som er med på å fylle butikkhyllene med fristende matvarer og forårsaker dårlig helse hos befolkningen... Dere som stapper matvarene fulle av dritt kun for å spare penger på produktet! - Får dere ikke dårlig samvittighet? - nei, såklart ikke, fordi det er jo opp til hver enkelt om de velger å kjøpe, opp til hver enkelt hvor lenge de ønsker å leve. 

Så hva skal vi gjøre da? Selge en dose disiplin pakket inn i gullpapir? Vel... tommel opp til Kiwi som i det minste prøver å gjøre en forskjell <3

 

Jeg har valgt det sunne liv, og lever et liv med en fettprosent på ca 7%.  Dette gjør at jeg kan kjenne godt på kroppen alle symptomer som medfølger de ulike typene matvarer, spesielt det som skader kroppen. Jeg har ikke valgt dette livet fordi jeg har crohns, eller fordi jeg har forbi mot fettceller, men fordi jeg ser hva dårlig mat gjør med kroppen, og ønsker ikke å dekke kroppen med fett slik at jeg ikke har noe kontroll over kroppen min.

I følge studier kan kostholdet være årsaken til millioner av dødsfall, og så mye som hvert femte dødsfall viser seg ¨å skyldes dårlig kosthold.

Hjerte og karsykdommer, høyt kolesterol, og andre plager, samt en rekke andre sykdommer som forekommer av dårlig kosthold, er noe som bygger seg opp over tid, og har man først blitt rammet av dette, har du enten valget om å legge om til et bedre kosthold eller bli fanget i en verden bestående av medisiner som med tiden vil skade kroppen din enda mer, til slutt dør du. 

Andre plager som kommer av dårlig kosthold kan være svikt i muskler og organer, migrene, konsentrasjonsvansker, depresjoner, lav sex lyst, dårlig humør, tarm problemer, kviser og urenheter, ledd plager, smerter og betennelser.

Ved en forskning som har blitt gjennomført i UK på celler skadet av dårlig kosthold, ble det studert om det faktisk var mulig å reparer disse cellene igjen etter at de allerede hadde blitt påført skade, såkalte "blå celler". Et svært overraskende positivt resultat viste at cellene som hadde blitt helt blå, kunne altså bli reparert dersom cellene ble fôret med rene og naturlige råvarer, såkalt rent kosthold.  Den nye levealderen med et rent kosthold er antatt å være hele 145 år! 

 

Jeg som alle andre kan være svak for alt som frister i butikkhyllene, svak for alt som gjør oss syke. Men er du svar 1/10 ganger istedenfor 5/10 så stiller du hvertfall sterkere enn resten, og kroppen din har det mye bedre. 

På meg i helgen ble det en stor pizza, en is og en stor sjokolade plate, og symptomene kommer ganske rast. Verdens verste blanding av hvitt mel, sukker og melkeprodukter er virkelig en killer for kroppen.

Bildet kan inneholde: 1 person, står

Det er helt grusomt. Jeg kan kjenne hvordan sukkeret angriper kroppen, hvordan det fôrer betennelser og hvordan det sprer seg ut til hver eneste kroppsdel. Smertene i foten jeg allerede har betennelse i, blir bare enda mer smertefull, så smertefull at det stikker og verker, og jeg kan omtrent ikke gå på den.

Pannen og ansiktet føles tungt og hovent, det svir bak øye-eplet og blodet rundt i hele kroppen føles tykt. Hele kroppen er ganske tung egentlig, og mye veske flyter rundt i kroppen. Dette skjer i alle kropper, men om du er "vandt" til følelsen vil du ikke legge like godt merke til den.

Bilderesultat for tired lady in bed

Dette tapper kroppen totalt for god energi når den gjennomgår en slik prosess. Dersom man har et kosthold som inneholder noen dårlige matvarer hver eneste dag, blir det vanskelig å skjønne at det er dette som preger hverdagen din i en negativ retning, og det blir som å gå rundt med en slags kronisk bedøvelse. 

Sugar2.jpg

Hvorfor disse råvarene?:

Ingefær: - fordi det bekjemper betennelse

Sitron: - Hjelper for riktig PH

Kål: - Bekjemper kreft (noe som fôres av sukkeret)

Agurk: - En god kilde til vann om du er dårlig på å drikke

Grapefrukt: - Vanndrivende og hjelper kroppen til å rense seg fortere. Samarbeider med lymfer og nyrer). (løvetann og kjerringrokk har også god effekt).

Syltet mat: - Sørger for et riktig miljø i tarmen 

Tomat/paprika/rødbeter: - Røde grønsaker inneholder antioksidanter som kjemper kroppen fri for uønskede bakterier

Fiber: - Frakter uønskede bakterier ut av kroppen

Bilderesultat for grape frukt kål

 

Ønsker du en renset kropp med rene og pene blod årer så er heller ikke energi drikker å anbefale, men en sukkerfri variant er hvertfall bedre enn en med sukker, både med tanke på innhold, OG med tanke på kalorier.

Bildet kan inneholde: en eller flere personer

Er ikke alltid sannheten er like morsom, men veldig nyttig å vite...om du ønsker en frisk og sunn kropp som varer lenge <3

-xoxo

"HER ER MÅLTIDENE SOM FÅR DEG TILBAKE I BALANSE" Les mer.....


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published