GRAPEFRUKT - GRUNNEN TIL AT JEG ELSKER DEN

GRAPEFRUKT - GRUNNEN TIL AT JEG ELSKER DEN

Grapefrukt er en matvare som ikke burde kombineres med medisiner fordi det kan føre til at kroppen tar opp medisinen mye sterkere enn dersom du ikke kombinerer medisiner med grapefrukt. Dette forteller kanskje litt om hvor sterk og effektiv den er? Kanskje finner du matvarer som har samme effekt som medisinen din, som vil gi en sterk effekt dersom du kombinerer den med grapefrukt? -ergo kan du kanskje klare deg uten kjemiske medisiner og kun benytte deg av naturens medisin istedet?

Flere av kundene mine har grape frukt på planen sin, her er et innlegg om hvorfor denne frukten burde bli bestevenn med kroppen din:

Det er ikke uten grunn at grapefrukt står som en av de viktigste matvarene på diett planene mine for fettreduksjon, grunnet alle dens flott egenskaper. -og jeg blir overrasket når jeg ser coacher i dag ikke inkluderer denne flotte frukten. Mange unnlater å inkludere den pga dens bitre smak, men er torsk og brokkoli så mye bedre da? - og mange coacher tenker ikke på hvilken helse effekt man får av maten man spiser, men tenker kun på et gitt makro nivå eller totale kalorier. 

Grapefrukt har svært mange positive helse effekter på kroppen, og reduksjon i fettstoffer er en av de. Personlig elsker jeg grapefrukt fordi det gir en vanndrivende effekt og hjelper kroppen med ¨rense seg sel hurtigere. I tillegg inneholder den C-vitamin som hjelper kroppen til å ta opp næringsstoffene i maten bedre.

Bilderesultat for vanndrivende

I en studie der pasientene som spiste enten rød eller hvit grapefrukt over en periode på 30 dager, hadde en klar nedgang i fettstoffer i blodet. De som ikke spiste frukten opplevde ingen nedgang, melder universitetet. Studien fra Hebrew University, et samarbeid Kaplan Hospital og forskere fra Singapore og Polen, inkluderte 57 pasienter.

Bilderesultat for grapefrukt

Sitrusfrukter kan dempe kvinners slagrisiko

I sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt bidrar plantestoffene flavonoider til redusert risiko for slag.

Det antyder ny studie utført av forskere hjemmehørende ved universiteter i England, USA og Italia.

Resultatene understøtter en tidligere vist sammenheng mellom inntak av sitrusfrukter/juice og en beskyttende effekt mot nettopp iskemisk slag.

Dette innebærer enkelt forklart at en blodpropp, som kan oppstå av ulike årsaker, og helt eller delvis stenger blodtilførelsen til hjernen.

Nerveceller kan bli påført varierende grad av skader, i verste fall fatale.

Forebygge skumle propper

Med flavonoidene fra sitrusfrukt så forskerne at kvinner som fikk i seg mye av disse, hadde 19 prosent lavere risiko for slag, enn kvinner som spiste lite sitrusfrukt.

Bilderesultat for grapefrukt fettforbrenning

17 fantastiske fordeler med grapefrukt

1. Grapefrukt For Vekttap:

 • Å spise grapefrukt er vitenskapelig bevist at bidrar til å miste vekt betraktelig, og burde være en del av ditt diett diagram. Leger har funnet at å spise grapefrukt reduserer insulin, og dermed stedet for å lagre sukker og omdanne dem til fett, bruker den det som et brensel som fører til vekttap.
 • Inneholder kun 42 kalorier per 100 gram. Dens rike innhold av vannløselig fiber forlater deg også god og mett.
 • Grapefrukt bidra til å blokkere opptaket av karbohydrater i kroppen. Å drikke grapefruktjuice vil hjelpe deg å forbrenne lagret fett. 

2. Grapefrukt For kreft:

 • Grapefrukt er full av flavonoider som hjelper kroppen bekjempe infeksjoner og holder kroppen fri fra kreftfremkallende som kan forårsake kreft.
 • Grapefrukt inneholder høyt nivå av pektin som virker som et volumforøkende laksativ, og bidrar til å beskytte slimhinnen kolon ved å redusere eksponering for giftig substans i tykktarmen. Drikking 6 unser grapefruktjuice daglig bidrar til å forebygge tykktarmskreft. Den dreper ikke bare kreftcellene, men også fremmer produksjon av sunne kolon celler. Pektin forbedrer også fordøyelsen.
 • Vitamin A er nødvendig for å opprettholde sunne slimhinner og hud. Forbruket av frukt rik i flavonoid og vitamin A hjelper til å beskytte mot lungekreft og oral kreft.
 • Naringenin bidrar til å reparere skadet DNA i prostatakreftceller. DNA-reparasjon og bidrar til kreft forebygging som det hindrer reproduksjon av kreftceller.
 • Lykopen er et karotenoid pigment som gir den røde fargen til grapefrukt. Det er et kraftig middel mot tumorer og kreft som virker som et rensemiddel for kreftfremkallende frie radikaler. Lykopen fungerer best med vitamin A og C og grapefrukt inneholder begge.
 • Bilderesultat for kreft

3. Grapefrukt For Visjon:

 • Rosa og rød grapefrukt inneholder store mengder betakaroten som er nødvendig for å holde øynene friske og forbedre synet. En grapefrukt om dagen er nok til å opprettholde visjonen og kjempe herjinger belastningen på øynene og aldring. Frukten inneholder godt nivå av vitamin A og flavonoid antioksidanter slike som næringenin også er en god kilde til lykopen, beta-karoten, lutein og xantin. Disse anti-oksiderende egenskaper er bra for synet.

4. Grapefrukt For Leddgikt:

 • Grapefrukt inneholder salisylsyre som bidrar til å bryte ned kroppens kalsium som bygger opp brusken felles malinger som kan føre til leddgikt. Drikk grapefruktjuice sammen med eple cider eddik for best resultat.

5. Grapefrukt For Infeksjoner:

 • Innholdet av flavonoider i grapefrukt hjelper kroppen å bekjempe infeksjoner og holde kroppen trygt fra sykdom og sykdommer. Spise en grapefrukt hver dag eller drikke grapefruktjuice gir daglig immunitet mot hjerte- og karsykdommer. Flavonoider og vitamin C og mineraler finnes i grapefrukt gjør det en sykdom busting kraftpakke som smaker godt også.

6. Grapefrukt for kolesterol problemer:

 • Antioksidanter som finnes i grapefrukt bidrar til å redusere kolesterolnivået i en person. Millioner av mennesker lider av kolesterol problemer som kan føre til farlige konsekvenser. Leger anbefaler alltid kosttilskudd endringer for folk som ønsker å redusere kolesterolet. Det er lurt å ta med grapefrukt i kostholdet ditt dersom du lider av kolesterol problemer. Det er spesielt nyttig for dem som avstår fra å ta medisiner. Spise grapefrukt kan redusere kolesterolnivået opptil 15%, og kan redusere triglyserid nivåer opp til 17%. Grapefrukt øker også hjertesykdommer og reduserer hjertesykdom.
 • Bilderesultat for kolesterol

 7. Grapefrukt renser leveren:

 • Grapefrukt inneholder et antall av leveren avgifte og rensemidler, blant dem er forskjellige antioksidanter og fyto næringsstoffer som kalles limonoids som bidrar til å skille ut toksisk fra leveren ved å gjøre dem mer vannløselige. Som nevnt tidligere, inneholder grapefrukt også næringen som fører til at leveren forbrenner fett i stedet for å lagre det.
 • Bilderesultat for lever

8. Grapefrukt For tannkjøtt problemer:

 • Spise to grapefrukt om dagen bidrar til å redusere blødning i tannkjøttet. Grapefrukt også øke plasma vitamin C nivå og hjelpe til å styre periodontal sykdom.

Bilderesultat for tannkjøtt

9. Grapefrukt For luftveisproblemer:

 • Vitamin C har blitt påvist i en rekke studier for å minske luftveisproblemer og forebygge astma. Vitamin C rik mat reduserer også tungpustethet symptomer hos barn og hjelpemidler ved behandling av astma, kronisk hoste, kortpustethet og til og med rennende nese. Tilstedeværelsen av flere vitaminer og mineraler i grapefrukt bidrar også til å øke immunitet og reduserer varigheten av kulde.

10. Grapefrukt For Nyrestein:

 • Folk som drikker en liter av grapefruktjuice daglig reduserer risikoen for å utvikle nyrestein. På grunn av det høye innholdet av vitamin C, bidrar til saften for å øke pH i urinen og påskynde hastigheten som sitronsyre utskilles. Dette reduserer risikoen for kalsium steiner som danner.

Grapefrukt for Hudpleie:

11. Grapefrukt inneholder høye mengder av vitamin A og C, mineraler og anti-oksidanter som er til fordel huden gjennom grapefrukt forbruk eller en hjemmelaget maske.

12. Vitamin C og antioksidant virkning beskytter huden mot miljøfarer. Det stimulerer også produksjonen av kollagen som gir glatthet og elastisitet til huden. Retinol antioksidant gir huden mykhet og fornyer skadet hud og behandler huden pigmentering.

13. Kalium som er tilstede i grapefrukt bidrar til å glatte ut rynker og aldersflekker og gir et beskyttende skjold mot UV-stråler.

14. Grapefrukt frisker opp huden, og aminosyren som er tilstede i grapefrukt gjør huden mer fast og bløt.

Bilderesultat for beautiful skin

Grapefrukt for håret:

15. Tilstrekkelig inntak av vitamin C er viktig for helse og vekst av hår. Vitamin C har sterke antioksidan-tegenskaper som bidrar til å styrke immunsystemet og styrker bindevev i hårfollikler og beskytter deres integritet.

16. Våre hårsekker tetter seg ofte tett på grunn av flass og tørr flassende hud. Dette kan skade hårsekkene hvis den ikke behandles og hemmer også hårvekst. Grapefrukt frø ekstrakter kan bidra til å bekjempe bakterier i hodebunnen. Det bidrar til å berolige huden og sal av flass. Dette bidrar til å bli kvitt den follikler rusk og oppmuntre nytt hår å vokse.

17. Grapefrukt juice er lastet med vitamin C og vitamin A, som er avgjørende for hår helse. Det øker blodsirkulasjonen i hodebunnen som fremmer hårvekst.

Bilderesultat for hår

Grapefruktkjerne ekstrakt fordeler:

 • Druefrøekstrakt kommer fra frukten av grapefrukt treet. Grapefrukt-kjerneekstrakt er et flytende stoff ekstrahert fra frøene av grapefrukt. Dette ekstrakt har en rekke helbredende egenskaper, og kan bidra til å kvitte seg med bakterier og infeksjoner. Det fremmer også den generelle helsen til immunforsvaret som er avgjørende for vekst av hår. Akkurat som grapefrukt, er dens kjerneekstrakt også rik på mange næringsstoffer. Grapefrukt-kjerneekstrakt er også tilgjengelig i kosttilskudd form.

Med alle disse helsemessige fordeler av grapefrukt, er det ikke rart at grapefrukt er så populære. Siste ting som du må huske mens omfatter grapefrukt i kostholdet ditt er å sjekke med legen din før du spiser grapefrukt så mange medisiner blande dårlig med denne frukten. Grapefrukt inneholde en forbindelse med navnet fuanocoumarins som er kjent for å gnist negativt resultat når den kombineres med legemidler.

Dersom du går på medisiner fra legen, er mitt desidert største tips å prøve å finne matvarer som har samme helse effekt som medisinene dine. Kombiner matvaren da med grapefrukt så vil du få en forsterket effekt.

Selv om du legger inn grapefrukt i kosten, er det viktig at det tar plassen til andre kalorier - og kanskje helst kilden for karbohydrater, slik at du ikke legger det i tillegg til alle andre kalorier da overskuddet vil kunne bli for mye. 

Bilderesultat for grapefrukt fettforbrenning

Ernæringsmessige verdien av Grapefrukt:

 

Prinsipp Næringsverdi Prosent av rda
Energi 42 kcal 2.3%
Karbohydrater 10,7 g 8%
Protein 0,77 g 1%
Totalt fett 0,14 g <1%
Kolesterol 0 mg 0%
Kostfiber 1,70 g 4%
Vitaminer
Folater 13 μg 3%
Niacin 0,204 mg 1.5%
Pantotensyre 0,262 mg 5%
Pyridoksin 0,053 mg 4%
Riboflavin 0,031 mg 2.5%
Tiamin 0,043 mg 4%
Vitamin a 1150 iu 38%
Vitamin c 31,2 mg 52%
Vitamin e 0,13 mg 1%
Vitamin k 0 μg 0%
Elektrolytter
Natrium 0 mg 0%
Kalium 135 mg 3%
Mineraler
Kalsium 22 mg 2%
Kobber 0,032 mg 4%
Jern 0,08 mg 1%
Magnesium 9 mg 2%
Mangan 0,022 mg 1%
Fosfor 18 mg 2.5%
Selen 0,1 μg 0%
Sink 0,07 mg 1%
Fyto-næringsstoffer
Karoten-ß 686 μg
Krypto-xanthin-ß 73 μg
Lycopen 1419 μg

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published