DERFOR BØR DU TA MASSASJE

DERFOR BØR DU TA MASSASJE

 

Er du en av mine følgere? Få - 50.000,- i rabattnår du kjøper JAGUAR I-PACE fra VS AUTO.

Vi nordmenn er flinke til å overse tegn og signaler kroppen vår prøver å fortelle oss, og det å ta vare på egen kropp og helse er kanskje noe av det som blir sist prioriter, etter både jobb, familie, hus og bil. Men har du tenkt over at du får mindre tid til både familie, jobb, hus og bil dersom du glemmer å holde deg selv i god stand? Det å glemme å ta vare på seg selv er som å glemme å EU-godkjenne bilen i ny og ne.

Konsekvensene som kan medfølge dersom du ikke tar massasje, er blant annet store betydelige ryggsmerter og spent nakke. Etterhvert med årene blir musklene stive, og det kan over tid danne seg muskel knuter. Knuter i musklene dannes ofte av mangel på blod-tilførsel som ofte kommer av for mye bilkjøring, eller stille-sitting generelt.

I vår hvardag sitter vi stadig mer og mer, noe som også fører til dårlig holdning og plager som blant annet hode pine, spent nakke, migrene og såkalt "forward-head posture"-(som kommer av for mye mobil bruk. 

Det er kjent at de som har disse symptomene kun benytter seg av en lett massasje èn til to ganger og tror at problemet er over fordi de føler seg bedre de to første kommende ukene, men deretter kommer smertene tilbake etter et halv år og problemet er egentlig ikke fikset, det bare føles slik ut, også er vi fanget i en ond rund-dans der vi egentlig bare lurer oss selv.

 

Muskel knuter og stive muskler vil etterhvert hindre deg i å kunne bevege kroppen og du vil få en vanskeligere hverdag med årene. I tillegg kan det påføre store smerter. I verste fall kan spente muskler føre til avrivninger og store skader.

_________________________________

Den massasjen jeg får av Knut Erik er den dypeste massasjen du kan påføre kroppen. Han går så dypt inn i muskelen som over hode mulig slik at alle muskelknuter blir oppløst og klemt ut. Dette er helt grusomt og jeg må skrike ned i en pute for å ikke lage for mye bråk! Enda verre er det når han separerer muskel-fibrene mine fra hverandre. Det er noe av den sterkeste smerten jeg har opplevd frivillig, og det kjennes ut som man drar et sløvt kniv-blad oppover kroppen. Jeg skal ikke lyve, dette er HELT grusomt og han må holde meg fast for at jeg ikke spreller av gårde. 

Etter massasjen er det viktig å få i seg mye vann for for å skylle ut avfallstoffer og partikler som nå har blitt massert ut fra musklene, samt spise fiber for å få en bedre transport av bandittene ut av kroppen. Gode kilder til fiber er bl.a mais, brokkoli, og erter.

Bilderesultat for drikk vann

Bilderesultat for fiber

Jeg har fått mye mer space rundt leddene og kroppen kjennes (bortsett fra dagen etter massasje da den er fullstendig ubrukelig pga stølhet), - lett og ledig, smidig og sprek, og snart veldig veldig klar for turn hallen!!

BOOK DIN MASSASJE MED MEG HER

ACW`S MASSASJE:  Aker Brygge Ledd & Muskel klinikk

Fitness Massasje 30 min: NOK 2000,- / $220,- 

Fitness Massasje 60 min: NOK 3800,- / $410,-

Aroma Massasje 30 min: NOK 2000,- / $220,-

Aroma Massasje 60 min: NOK 3800,- / $410,-

Face & Nack Massasje 20 min: NOK 1500,- / $170,-

Booking: 22 00 97 90 / 92625363

Adresse: Filipstadbrygge 1B, 0252 Oslo


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published