BLE SLÅTT AV RUSSLAND ARNOLD CLASSIC EUROPE 2019 *photos*

arnoldclassic, arnoldclassic2019, arnoldclassiceurope, Fitness, fitnesscompetition, wellnessblogger, womenswellness -

BLE SLÅTT AV RUSSLAND ARNOLD CLASSIC EUROPE 2019 *photos*

Westby’n nådde ikke toppen i konkurransen  Arnold Classic Europe 2019 som ble holdt i Barcelona i helgen. Av totalt 14 knallharde utøvere i klassen fra både Mexico, Italia, Spania, Ukraina, Polen og Irland for å nevne noen, er hun fornøyd med en bronsemedalje.

Russland stakk av med både sølv og gull medaljen, og det var kun 2 poeng som skilte 3.plassen og 2. plassen. 

"- Så langt er jeg fornød med sesongen, lengste sesongen jeg har kjørt hittil, og den hardeste, men også en av de beste! Gøy å endelig kunne få bevise at jeg god nok til å konkurrere internationalt. Selv om jeg har konkurrert internationalt og stukket av med både søv og bronsje tidligere, har det vært gjennom et annet forbund, WBFF, (Worlds Beauty Fitness og Fashion Show), en fantastisk konkurranse, men jeg har alltid ønsket å gjøre det bra og være på det norske landslaget og være en del av det Norske forbundet IFBB, (International Federation of Body Building).

Det har vært en ære å stille for Haralds Gym, et gym jeg har mottatt mye støtte og motivasjon fra.  

Jeg er mer motivert en noen gang, men jeg skal innrømme at det har vært en hard og lang sesong, og enda hardere og lengre skal den bli.". Jeg startet sesongen under Oslo Grand Prix i april." -ACW

 

Liste over utøvere i klassen Womens Wellness -163 cm Arnold Classic Europe

Arnold Classic Europe 2019 

TOP 6 Womens Wellness -163cm 

 

Photos of Anne-Cathrine Westby:

Photos by Eastbelabsphotos.com

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published