THE MOMENT

Frykt VS trygghet -

THE MOMENT

Øyeblikket jeg ikke trodde var mulig! Det var øyeblikket på Ibiza !

Det er ikke til å legge sjul på at denne turen har vært noe tøffere for meg enn hva jeg hadde forventet. Det å skulle ut å reise igjen, ut av landet, opp i fly, og fly avgårde med en gjeng jeg ikke kjente, var helt klart utfordrene. Mange ville kanskje ikke gjort det etter å ha opplevd noe tragisk på reise tidligere, men jeg kan ikke stoppe å leve livet mitt, og ser på det som lærdom. Jeg vokser meg bare sterkere av det, og jeg blir stadig bedre på å overvinne min egen psykiske helse. Snart er jeg helbredet 200%.

 

MEN, jeg var ganske så fucka de første dagene og nettene, og klarte vel ikke å være med selv 100%. Jeg var både spent, utrygg, redd, bekymret og usikker på en og samme tid, samtidig som jeg skulle virke glad, være hyggelig mot andre mennesker, jobbe, og posere og se bra ut forran kameraet. DET var vanskelig det. D

Etter to netter med utrygghet, 14 ukjente mennesker, følte jeg at jeg endelig kunne stole på de jeg reiste med! De er  fantastiske mennesker! Det var et fantastisk øyeblikkk!

Hittil på turen så har jeg vært litt urolog. Stadig pugget rømningsveier, testet telefonen, testet dekning og wifi tilknytning, sjekket utganger og låser og laget en plan dersom noe skulle skje. Det stjeler både tid og unødvendig energi og fokus! MEN nyttig å kunne!


Jeg må inrømme det er litt slitsomt å ha det sånn, men likevel er det veldig greit å vite slikt dersom noe skulle skje.


På morgenen i dag så hadde jeg spenst-trening. Viktig å kunne bli god i det slik at jeg kan løpe på hustak osv når det skulle tengtes.. Jeg har alltid vært dårlig på hopp og spenst, og dette er boenhet må blir bedre på dersom jeg skal ha en action rolle. Det er jo så sykt kult å kunne klare å gjøre mye action triks. Sånn som å hoppe fra pushupsen og snu seg i luften og lande i samme utgangsstilling. Det hadde vært awesome fett å kunne😍

 

Denne ble frokost:

Iskaffe med whey protein fra BioTech med smak av cookies & cream.Vi er en utrolig kul gjeng som reiser sammen. Agneta og Heidi er kjempeflinke til å ta seg av både rydding og mat laging. Ikke hver dag man er i en villa med masse hotte babes som faktisk også tar i et tak på kjøkkenet😍 gøy å se. Maten de laget i går var helt fantastisk! Spiste det samme til frokost. De laget stekt suffle ost, det var en av mine favoritter.

Viktig å få fine bilder av maten, de beste bildene får du fra høyden...

 

 

 

Kommer flere bilder av gjengen på bloggen i morgen <3

 

-XOXO ACW

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published