SKYLDIG I SKUDDENE PÅ NIH

ACTOR/ STUNT Training -

SKYLDIG I SKUDDENE PÅ NIH

Ja det var meg det... En helt annerledes dag, og en helt annerledes form for trening.... I dag tok jeg turen til Oslo for båttrend med Knut Erik som har vært en av følgerne mine siden sommeren 2017. Han er jobber som stunt man, og har gjort en rekke brutale stunt for flere kjente skuespillere i en rekke filmer og serier. Se alle filmene han har vært med i HER En tapper Knut Erik møtte opp med armen i fatle etter et sykkel stunt han nylig gjorde for en TV produksjon. Vi hadde en 5 timer lang trening der har lærte meg bl.a teknikker på ulike typer stunt rulle. Jeg rullet både fremover og bakover og til begge sider. Her er det bare å tre ut av komfortsonen og bli vant til å ikke ta seg imot med hendene men lande på skulder/øvre del rygg.

Lærte også å rulle med samoraisverd, der jeg skulle "kutte motstander i to" på vei opp fra bakken. En kjapp innføring i samoraienes historie fra Knut Erik på hvorfor de samoraiene brukte/beveget sverdet slik de gjorde, gjorde timen ekstra lærerik og nyttig. Ga liksom bevegelsene en mening.

Så fortsatte vi med "wapon handling", der jeg lærte å håndtere pistol, samt fyre av skudd i både gående, sittende, og rullende teknikk. Jeg har jo trent litt på dette tidligere så var heldigvis ikke helt rusten.

I pausen spiste vi pannekaker som Knut Erik hadde tatt med. Jeg ble helt rørt av god service, ble servert Nocco og proteinpannekaker på gressplenen på fotballbanen. Koseligste lunsjen på lenge!

Her sitter jeg da, med Red Bull og beskyttelses drakt. Den bestytter bena ganske godt så det er mindre sjans for å brekke noe eller skade seg når man kaster seg rundt.

 

Så ble det trening på avfyring av skudd. Video av dette er postet på Instagram, og mer kommer. Jeg skøyt på tre objekter foran og en bak, samt rullende skyting til siden. Og jeg må bare si "HERREGUD FOR ET KICK"! Følte meg som en ordentlig action heltinne! Sykt sprø følelse!! Etter dette ble det "krav maga", som er det israelske terror- politiets selvforsvar kampform. Her handler det bare om å elliminere en trussel på raskest og mest effektiv måte. Vi ble begge brune og solbrente under treningen.

Vi er så heldige å blir sponset av FIGHTER SPORT Oslo med utstyr til prosjektet, så vi var innom der og fik med oss mer treningsutstyr.

 

Siden jeg likevel var i Oslo, og det skulle være premiere på den nye MARVEL filmen, ble det jammen middag og kino på oss også.

Det ble det burger ute på en bar på Majorstuen, etterfulgt av kino på colloseum. Vi må jo tross alt hente litt inspirasjon;)

Se på han a, med armen i fatle og greier! Jammen tapper etter sykkelstunt! Gleder meg til å se det på TV!

Denne baren i Bogstadveien hadde til og med burger med glutenfritt brød. 5 stjerner for det!

Også fikk jeg kratis kaffe <3

Alt gikk ned i tummy`n på denne fruen her. Upsiii... Hadde heldigvis litt ekstra plass, og tok en ekstra løpetur dagen etter så var jeg back in balance,

 

Filmen var forresten ganske bra. Den nye spiderman skuespilleren Tom Holland gjorde en god jobb i hovedrollen som Peter Parker.

Bilderesultat for spiderman 2019

 

Gleder meg allerede tilneste trening Knut Erik, blir spennende å se hvor dette tar veien ;)

 

-xoxo ACW


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published