OPPLEV GUTTEDRØMMEN - Hva er din drøm?

OPPLEV GUTTEDRØMMEN - Hva er din drøm?

Vi nordmenn er flinke til å ta oss ferie, men er vi flinke nok til å gjøre det vi EGENTLIG går å drømmer om? 

For noen er guttedrømmen å kjøre ROUTE 66, da opplever du USA på sitt aller beste. Oppleve flotteste Grand Canyon, LA, Hollywood, Chicago og Las Vegas.... Og det kan du nemlig nå.....

Bilderesultat for las vegas

Bilderesultat for las vegas

Ikke rart at disse stedene er verdens fineste...Og har du ikke opplevd det enda så er det på tide...

Bilderesultat for chicago

Selskapet Route 66 usa.info arrangerer nemlig en rekke ulike turer  med ulike varigheter til både bedrifter og privatpersoner. 

På nettsiden www.route66usa.info/turer kan du se hvilke ulike turer reiseselskapet arrangerer, og helt enkelt booke den turen som skulle passe deg best. (pass på så du booker via riktig selskap, da det er flere selskaper som heter det samme).

Bilderesultat for route66usa logo

Ønsker du plass på den turen i MAI som jeg skal være med på, så bruk koden JUNI 2A. Turen har avreise 25/5 - 14/6. -fylles fort opp så vær rask.

ER DU FIRMA og har kun 5 dager å feriere?- Da kan du være med de første 5 dagene, reise fra LA - Las Vegas - Grand Canyon.

Bilderesultat for chicago

Gleder meg sykt til denne turen, og hvertfall hvis Knut Erik blir med så kan vi trene stunt på toppen av Grand Canyon!! Det hadde vært heeelt nydelig. Litt usikker på om jeg kjører bil selv eller leier meg et hellikopter.  Man kan også leie Harley-Davidson sykkel eller buss. 

Bilderesultat for ROUTE 66 harley

Hvis vi leier hellikopter så kan Knut Erik henge under i line å leke action helt! -Eller kanskje vi blir hengende der begge to så vi får maks utbytte med stunt og skuespiller treninger på turen. Dette blir ren LIVE SHOW TRENING!

KNUT ERIK ER DU MED????

Bilderesultat for helikopter ned i grand canyon

00Barbie og Hersog på tur! DET vil du IKKE gå glipp av! så book din plass i dag!

Og til dere som lurer på om jeg og Knut Erik er kjærester, så må jeg bekrefte med at han er kompisen min og stunt treneren min, og at jeg er veldig takknemelig for at han lærer meg såpass mye <3 Vi har begge noe å lære hverandre og er gode venner :)

Knut Erik: Stunt man (Tolvte mann, Dø Snø....)

 

Denne turen vil du ikke gå glipp av! See you on the other side!

-xoxo


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published