MOTGANG - HVORFOR DEN GJØR DEG STERKERE

belive, fighter, life, Livet, Motgang, positiv -

MOTGANG - HVORFOR DEN GJØR DEG STERKERE

Ja vi har alle hørt utsagnet «motgang gjør deg sterkere», men hvordan blir vi det? hva innebærer det egentlig?

 

Vi er alle mennesker, mennesker som er rammet av følelser, følelser som leder til handlinger, følelser som lar seg påvirke av andres følelser og atferd. 

 

Hver eneste dag våkner du og er klar for en ny dag, hver eneste dag legger du deg, enten lykkelig over gode resultater eller skuffet over dårlig innsats. Hver eneste dag møter du på skarpe kanter som kan være med å skape en stor tvil i deg selv, en tvil på hvem du er, og hva du er i stand til å få til. Den tvilen er en sperre, og den sperren må overvinnes på lik linje som en med høyde skrekk må kaste seg utenfor et stup. En sperre for din egen komfortsone, er en farlig sperre for deg selv. Er sperre som kan få det flotte vesenet du er til å visne! 

 

Vi møter motgang hele tiden i livet, og noen ganger oftere enn vi tenker over, og på tidspunkter i livet der det passer oss svært dårlig. Noen ganger er det uflaks, noen ganger er det uforventet, og noen ganger forutsett.

Noen ganger møter vi motgang fra venner, fra familie, motgang i arbeidslivet, og generell all annen negativ energi som drar fokuset bort fra hvem fantastisk person du egentlig er, og hvor stolt du egentlig burde være av deg selv. 

 

Alt rundt oss er med på å forme oss som mennesker, hvem vi er, hva vi gjør, hvilke beslutninger vi tar, hva vi lar oss påvirke til å gjøre, hvordan vi tenker, hva vi lærer, og hvordan vi videreutvikles som mennesker, 

som igjen er med på å forme hvilke resultater vi oppnår. 

 

Er det noe i livet ditt som stjeler energien din eller får deg i dårlig humør? Er det noe i livet ditt som stjeler tiden din uten at du får noe godt ut av det? Er det noe i livet ditt som sårer deg, eller gjør deg ulykkelig? Er det noe i livet ditt som får deg til å føle deg som et dårlig menneske eller får deg til å miste troen på deg selv? Ønsker du å beholde alt det som  drar deg nedover? Eller tar du valget om å kvitte deg med det negative og fokusere på det positive? 

 

Vi kan ikke la oss knekke av motgang, vi må opp, fighte, kjempe, og fokusere på det vi er skapt til å gjøre. Ikke sett en sperre for deg selv og tro at du ikke kan, fordi det kan du! 

 

Bruker du motgangen riktig kan det hjelpe deg til å vokse deg sterkere, du har erfaring, du vet hvor tøft det kan være, bruk det til din fordel! 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published