MIN TERAPI - når hodet er fullt av tanker

MIN TERAPI - når hodet er fullt av tanker

Etter at jeg kom hjem fra Ibiza var det bare å legge rett ut på løpetur i skogen for å samle ny energi.. nå skriver jeg faktisk blogginnlegg mens jeg har gå-pause mens jeg løper. -ja selv på en fot som jeg ødlagte da jeg hoppet ned fra taket på villaen.

Alt for mange tanker har fylt hodet mitt denne uken. Og nå får dere leser virkelig et innrykk i hva livet faktisk har å by på noen ganger. Alt det som kan skjule seg bak en profil, alt som ikke vises gjennom smile-båndet man har på bildene på Instagram, at livet ikke alltid smiler like mye, at ikke tankene alltid smiler like mye. Det er slikt man som følger ikke alltid tenker over, at vi modelller, influensere og bloggere også har tøffe og bein harde perioder, men mange av oss velger å ikke dele det, og det skjønner jeg godt, i det dømmende landet vi lever i. Jeg er absolutt ikke falsk, men ingen ville blitt glade av dystre bilder, derfor skriver jeg i stedet.
Jeg velger å dele det med dere, jeg er åpen og ærlig, i håp om å redde noen fler som kanskje har det akkurat som meg.

Jeg puster dypt inn, trekker inn luften fra naturen og velger å sette kursen mot positive tanker, samle nye krefter og sette fokus der jeg burde, nemlig på design av ny nettside og blogg.

Dere kjenner jo meg... Dyr og natur er det som reddet sinnet mitt <3

Fineste Viktor <3 Hvem blir ikke glad av denne karen her liksom?

 

Etter løpeturen gikk turen til Hemsedal for å trekke enda friskere luft og utfordre sjela eda litt til i fjellveggen...

 

-xoxo ACW


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published