MÅNEDENS GODE GJERNING

MÅNEDENS GODE GJERNING

Ja du leste riktig, - jeg er klar for å jobbe  gratis. 

 

Det kommer vel kanskje ikke som noen overraskelse på meg, da jeg har jobbet en god del gratis tidligere, både når det kommer til å gi tips og råd om trening og kosthold, lage matplaner og annet frivillig arbeid. Jeg er en person som desverre veldig sjelden setter mitt egetbehov og ego fremfor å hjelpe andre som jeg vet trenger det, og jeg bøyer meg kanskje litt for mye noen ganger når det kommer til å selge inn litt billige PT-timer i forhold til min brede erfaring og hva jeg har å lære kundene mine. Men jeg ønsker at alle skal få muligheten til å benytte seg av en god PT uten at lommeboken skal stoppe deg. Helse er viktig, og burde komme forran alt, og kanskje burde PT-timer komme forran både massasje, botox og andre skjønnhetsbehandlinger, - fordi ekte skjønnhet kommer innenifra <3 

 

Vel.... Etter at jeg har hatt flere utfordringer med livet, på godt og ondt,og har en bred kunskap og erfaring med det meste, har det nå vekket en enda større omsorg i meg og jeg ønsker å hjelpe så mange som mulig. Derfor har jeg nå meldt meg som frivillig hjelpearbeider til Røde Kors Hjelpe korps og gleder meg til å bidra. 

 

Jeg har meldt meg inn i oppsporingstjenesten og fengsels-besøks-tjenesten, og ser på dette som en del av av min ACW Challenge. - og ønsker du å være en del av denne challengen så meld deg inn du også, vi trenger folk i løypa som er villig til å gi litt av seg selv for å hjelpe andre. Sammen er vi sterkere og kan danne et bedre og tryggere samfunn.

Dette bli veldig spennende! Som blogger, instagrammer, personlig trener, kostholdsveileder, og blomstrende skuespiller, så håper jeg på å kunne spre mye glede og positive vibes i fengselet, og kanskje får jeg snakket noen kriminelle sjeler til fornuft.  Jeg vet det kan være en del triste sjeler i fengselet som kan ha behov for en god og tillitsful prat. Jeg er en person som alltid vil folks beste, og mange har veldig lett for å åpne seg til meg, det synes jeg er veldig rørende. Kanskje er det fordi jeg er en svært støttende, men samtidig ærlig og direkte person som forteller ting til folk slik det er, og er ikke redd for å sette sannheten i lyset.?

 

Den største utfordringen for meg kan være at siden jeg er en veldig følsom person så kan andres smerter og følelser gå veldig inn på meg, men samtidig tror jeg det også kan gi meg en svært god følelse av å kunne hjelpe andre. 

 

Jeg vet det kommer til å gå mye tid til dette, og må sette min egen inntekt litt til siden her, men det er noe jeg er ok med.

Flere av dere lesere har spurt meg om dere kan donere penger til meg, og svaret er at det må dere mer enn gjerne gjøre. Utrolig snilt av dere at dere tenker på meg. <3

Ønsker du som leser å donere penger til meg kan du vipse ønsket beløp til 92625363 (ACW Challenge), eller Paypal til acw_169@hotmail.com. 

Alle som bidrar skal få en positiv overraskelse tilbake, det lover jeg <3 

 

Jeg tror på karma, og det burde du også gjøre <3 

Nyter for tiden dagene mine i Holmsbu. Har tatt med all PC-jobb ut hit. Gir meg så mye positiv energi!

 

Her er vi hoppende glade <3 

 

Holmsbu er så utrolig fint! 

Bildene er tatt på toppen av et sted som heter Flatfjell.

 

Her er vi ved stranden på Rødtangen camping. Jogget hit en morgen.

 

Jeg har forresten fått meg en ny sponsor på kampsport klær. Gleder meg veldig til å fortelle dere snart hvem dette er!

 

God fredag <3 

 

-XOXO ACW


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published