IBIZA dag 1 & 2

Bilder fra IBIZA -

IBIZA dag 1 & 2

Så til bilde-dryss fra Ibiza <3

En helt fantastisk tur! Selv om det var litt vanskelig for meg å reise på tur med ukjente igjen, var det likevel en slags helbredelse av tidligere traume. Jeg kjente jeg ble sterkere til sinns av å ha en psykisk utfordring. Det å skulle legge sjul på egen redsel og utrygghet ute på reise og "oppføre seg normalt" er alt annet enn enkelt når tanker og følelser er helt andre plasser. Det er faktisk en av de vanskeligste formene for "skuespill". Men jeg ser det positive i det og tenker "jaja, da blir jeg dreven i det også".

Nå i ettertid av turen har jeg fått landet hodet og tenker "herregud, hva er det jeg liksom var så redd for?" Jeg var jo i verdens tryggeste omgivelser, -og med verdens kuleste crew, og kan nå heldigvis slappe av og tenke tilbake på super fine minner <3

 

Gjengen var jo helt gull, så mye positiv energi, nydelige mennesker jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med de. Og det var synd at vonde minner skulle blusse opp i hodet mitt og ødelegge for meg, men slik er det bare noen ganger, man kan liksom ikke styre det helt. Neste gang vil jeg helt sikkert slappe mer av og klare å være litt mer meg selv.

 

På flyet ned var det verdens beste stemning <3

@agnetaemsha fra Oslo

@ashkanjalilian  & @maribellenaomi  fra Stockholm

 

Søteste Olivia tok en powernap og ladet batteriene <3 @oliviafilippagrahn

@pt_victorryberg og @martinreinertsen bak der <3

 

Dette bilde var bare så awesome fett, beskriver stemningen til 1000!!!

YEESS SIR!  WE GOT THAH VIBES! Stine, Kevin og Heidi <3

@stineelisabethf @whoiskevno @heidieliseh

 

 

Vi hadde første dagen på et hotell før vi kruset av gårde til villaen. Kom frem ca 05.00 på hotellet og måtte opp og være klare til kl 10:00 neste dag. 

Omtrent null søvn  på alle mann da det ble mingling på morgenen da vi kom frem. Jeg klarte selvsagt å utvikle en super noia da Agneta fortalte vi sov på hostell og begynte å løpe rundt å gjøre "rømningsvei-skrekk" rundt på hotellet for å finne letteste utgangen ut dersom noe skulle skje. Med min dårlige stedsans i hotell ganger og med bekk mørke hotell ganger, klarte jeg selvsagt å rote meg bort. (skrev om "noia-trip" i forrige innlegg).

Jeg tenkte: "Jaja, det var jo bra jeg fant ut av dette egentlig da, så slapp jeg å rote meg bort igjen liksom".

Det var mørkt da vi kom frem til hotellet så jeg så jo ikke hvilket fint hotell vi egentlig var på, men det var hvertfall langt i fra et hostell, og absolutt ikke noe å være redd for. 

 

Vi hang ikke med hodet pga lite søvn og kom oss av gårde til villaen,... uten noia....den kom ikke før på kvelden igjen..

Så ble villaen fylt med masse utrolig god mat. Tusen takk @beroz.7 <3 Snakk om kar som tenkte på alle sammen <3

Jeg forsøkte å holde en nogen lunde greit kosthold de første dagene slik at jeg ikke ble seende ut som en vannete hval. Det gikk for det meste da i egg, brokkåli, grapefrukt, og kaffe med krem, helt til kvelden tok meg med litt ostesufle og burger. De siste dagene banket jeg innpå med det meste av alt annet som var igjen av mat. 

Vi jentene hjalp til med å rydde inn maten.... Vi gjorde en ganske god jobb der....

Tok noen shoots og pumpet litt før vi startet å filme....

Villaen var helt kanon. Her hadde man liksom alt. Både trenings apparater, klatre vegg, vinduer med gitter og perfekt terreng for turing og parkour. Jeg kjørte litt aerobic og øvde meg litt på parkour. Video ligger på insta. 

Ødela benet den ene dagen da jeg håppet fra hustaket, men det har heldigvis blitt litt bedre. Flax det var heles så jeg kan jøpe på tåballene.

...og bassengkanten måtte testes...

 

Så var det tid for filming.....måtte bare knipse litt til først...

Vi fant disse dørene og tenkte de ville passe perfekt....

Og hvis du som leser enda ikke har begynt å trene rompe så håper jeg vi klarer å inspirere deg nå.....

For det gjør nemlig vi :D  #BOOTYGAINZ

 

Så tenkte vi det ville blitt fint om en av oss dro litt i trusa til den andre,... hmmmm hvem skulle ta på seg den tru?

Det ble sånn... skal du eller jeg? vi prøver litt forskjellig...

kanskje du i min? Eller jeg i din?

Trusa til Naomi var litt minde enn min så det ble finest om jeg tok en for laget der...

Vanskelig å posere på tå og i tillegg skulle se bra ut, at jeg endte jo med å dra så hardt til slutt at jeg tro den jo nesten av.. det hadde vært lættis. 

Og så en ordentlig uskyldig pose....

Bikinien min er forresten fra MyMuse.

 

 

Det var dagens pose down.... takk for oss..

Video fra treningene mine og flere bilder ligger på instagram..

Og flere bilder fra de andre dagene kommer uttover denne uken. Landserer også den nye nettsiden min denne uken, så ikke bli overrasket om du kommer inn til bloggen og den plutselig ser litt annerledes ut... 

 

FORTSETTELSE FØLGER........

 

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published