HOW I GET NEW SUPER POWERS

HOW I GET NEW SUPER POWERS

SLIK FÅR JEG NYE SUPERKREFTER!

 June 7, 2019, 10:21 p.m.

 

 

Frisk luft og fantastiske omgivelser fyller tankene og hode med mye ny og god energi og får tankene på riktig gli. Uten tvil den beste medisinen som gir meg nye superkrefter. Hvis du noen gang har følt at hodet ditt er fullt av tanker og følelser, og kanskje du er usikker på hva du skal gjøre. Kanskje er det vanskelig å finne den drivkraften og motivasjonen inni deg som drar deg i riktig retning. En god løpetur kan være redningen. - jeg tok meg en god løpetur rundt elvebredden i Drammen. Batteriet gikk fra 1-10 på en time. Ja for det er nettopp det du gjør, du LADER batteriene når du løper, akkuratt som på en sykkel med lys.

Tankene mine spant som en karusell og jeg skal innrømme at jeg var litt i kjelleren før jeg begynte å løpe. Egentlig var ikke turen planlagt i det hele tatt, men siden jeg hadde en time å slå ihjel før jeg skulle i salongen til Kristin og Mette (Cryo klinikk i Drammen), og jeg allerede var klar i treningstøy, ble det en løpetur som rett og slett reddet meg fra å drukne i en boble av tanker.

Så skal det sies at det var veldig hyggelig med dere som hang ut av bilvinduet og hilste på meg mens jeg løp, dere er jo så herlige❤️


Så føler du en dag at begeret renner litt over, sett av tid til deg selv så du kan puste og samle nye superkrefter❤️

 

SE DENNE VIDEOEN:

https://www.youtube.com/watch?v=a_rQYOa4RVU&fbclid=IwAR0qOkvO2iWpWdzh_ZyQFqYYkDWuPJsPpspdAbQkRqMyN1D8RkPimq3RBCc

 

Disse to ble lunsj:

 

N E W T A S T E

FROM

BioTechusa

- BCAA Drink, Zero sugar, zero cals, -Raspberry / Lime

                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

N E W B A R

FROM

BioTechusa

-GO Energy Bar Chocolate - Orange

                                                                                                                                                  

 

 

 

Ovngratinerte nachos og skytetrening kommer på bloggen i morgen <3 - ACW

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published