GATEBIL COMEBACK

GATEBIL COMEBACK

Lørdag morgen... jeg våkner opp i Fredrikstad og klar for to dager på Gatebil. Norges største årlige bil treff og bil messe, stappet med de råeste bilene, de sterkeste hestene, og de hotteste babesa! 

Jeg har ikke vært på Gatebil på 10 år, og gjør nå et heftig comeback!

Den gangen jeg var på Gatebil i 2009 var jeg der riktig nok ikke som den entreprenøren jeg er i dag, da var jeg der for å vaske bil i bikini. Hahahaha, morsomt å tenke tilbake på helt crazy minner, herremin, tenk at jeg gjorde det? Jeg gjrode ganske mye sprøe greier på Gatebil som 18-19åring, og jeg har masse bilder, men de vet jeg ikke om jeg tørr å poste. Kanskje jeg poster de på siden for medlemmer,..  Huff, de er hvertfall HELT GRUSOMME! Jeg var ikke særlig trent den gangen, hadde et vanvittig dårlig kosthold, og var ikke en spesielt god modell heller. 

Denne gangen er jeg her som entreprenur og blogger med vistittkort, beachflagg, og den nye Jaguar I-PACE, for å promotere mitt eget Brand, nettside, ACW Challenge, og den nye bestselgende kjemikalfrie såpen fra USA som heter GRIP CLEAN, sammen med Maguaiers.

Bilderesultat for grip clean

Jaguaren blir å finne på utstillingsplassen, og har du lyst til å sjekke den ut, prøve-sitte eller bare slå ann en prat så grip tak i meg så ordner vi det.

Bilen er helt fantastisk, og personlig synes jeg kanskje den er enda finere inni enn utenpå. Så hvis du er på Gatebil i år og vil prøve sitte litt inni bilen så bare si ifra. Hvis du er redd for å prøvesitte en Jaguar alene så skal jeg prøvesitte med deg ;) 

Jeg skal innrømme at jeg var litt små bekymret da jeg kjørte innover til fredrikstad, jeg kjørte tross alt EL-bil for første gang og var livredd for å gå tom for støm. Det hadde jo vært veldig typisk meg, jeg går alltid tom for strøm. Ikke bare når det gjelder elektronikk, men også mine egne batterier for kropp og sjel.

Men med den gode rekkevidden til Jaguar så var ikke det noe problem. Første gang jeg kjører en bil som faktisk lader seg mens den kjører, det var jammen kult!!  Skjønner godt at JAGUAR I-PACE vant BEST I TEST og ÅRETS BIL på rekkevidde! 

Snakk om sexy bil!!


Jaguaren finner du HER hos VS AUTO og såpen finner du HER

Kom innom standen til Maguaiers for god pris på JAGUAR fra VS AUTO, eller god pris på såpe for hele kroppen <3 

 

 

 

Dette ble forresten frokost: (+ 1/2 grape frukt jeg ikke fikk tatt bilde av)

 

Sees på standen til MAguaiers <3 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published