FRA OVERARBEIDET & ULYKKELIG TIL FRI & LYKKELIG

Bli kvitt kiloene, Diet tips, Healthy taco, Kalorifattig mat, Lav kalori mat, Lav kalori taco, Low calorie food, Low calorie taco, Low carb, Low fat, Nå målvekten, Ned i vekt tips, Oppskrifter, Sunn taco, Weight loss -

FRA OVERARBEIDET & ULYKKELIG TIL FRI & LYKKELIG

Kjære leser <3 

Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om hvordan du som menneske kan samle nye krefter og få positive tanker i en svært travel, hektisk og stressende hverdag. Det er jo slik at som menneske har vi følelser, og noen ganger kan disse følelsene ta fullstendig overhånd, spesielt om de er vonde.

Noen ganger setter vi høye krav til oss selv og glemmer helt å faktisk være stolt av vårt eget arbeid. Jeg vil minne deg på at det er viktig å ta deg tid til deg selv, og huske å puste. Er du for dårlig på dette så vil du til slutt møte veggen, men da kan det være for sent.

 

Jeg skal ta dere med inn i min tidligere verden som eiendomsmegler, da jeg ble overarbeidet i en alder av 27. Livet mitt i Miami reddet meg ut av denne situasjonen. <3

 

Det hele begynte med en travel hverdag med 1t pendling til og fra Oslo, opp kl 5 om morgenen, treninger før jobb, på kontoret fra 9-5, kundemøter etter kontortid, var hjemme i 20-21 tiden, da tiden før legging gikk med til klasvask, matlaging og pakking av treningstøy og mat til dagen etter. Jeg viste å sette pris på helgen da den kom, men som regel var den fylt med visninger og mails til kunder. Jeg hadde svært vanskelig for å sette begrensninger for meg selv, og siden jeg er en person som alltid vil det beste for kundene mine og ønsker å gi de den beste servicen, ble meg selv helt glemt oppi alt. 

I tillegg til jobb skulle jeg våren 2016 konkurrere internationalt i Worlds Beauty Fitness & Fashion Show i Birmingham og Orlando. Helt utrolig at jeg  kom i mål med to palle plasseringer, en egen hjemmelaget Swarovski bikini og pokal for beste antrekk på scenen midt oppi alt dette. Jeg var målløs. 

Helt siden jeg startet med fitness i 2013 etter en overvektig periode, og spesielt etter at jeg fikk diagnosen crohns, innså jeg hvor stor innvirkning kosthold og trening har på kroppen. Før dette var jeg en person som "ikke trodde helt på at trening funket"- hvis du skjønner? Jeg forsto ikke hvilken betydning mat hadde på kroppen. Jeg forsto ikke at hvert eneste mikromolekyl har en spesiell innvirkning på cellene i kroppen. 

Etter at jeg forsto det begynte jeg å hjelpe andre der ute med å nå sine mål, enten det var vektnedgang, muskelbygging, bli frisk fra sykdommer eller kvitt betennelser og smerter i kroppen. Jeg så hvordan livet til et annet menneske kunne snu til det positive, gi de håp, og ikke  minst selvtillitt og troen på seg selv. Så i tillegg til å være eiendomsmegler så jobbet jeg også som coach og det var en del sv meg som bare ikke ville slutte med det, akkuratt som jeg var skapt til å gjøre det hvis du skjønner? 

Det var da jeg innså at det var livet innen trening som var veien for meg å gå videre og jeg begynte å jobbe som personlig trener på senter og fortsatte med online coaching. Selv om jeg har mange års erfaring og svært god kunnskap, følte jeg at jeg ønsket å ha dette på papiret og meldte med opp til 10 eksamner innen ernæring og trening ved Høyskolen Kristiania. 

Jeg var veldig fornøy med å ha tatt den avgjørelsen om å jobbe videre med det som gjorde meg mest lykkelig og jeg kunne bruke all kunnskapen min innen trening og ernæring, men likevel var det en liten forretningtype i meg som hadde lyst til å jobbe videre. Så i tillgg til å jobbe som PT og coach, og gikk på skole (pendlet fortsatt til oslo), tok jeg meg nok en jobb som megler, men som finans megler denne gangen, og jobbet i et selskap i Oslo der jeg skaffet investorer til store eindomsprosjekter. 

 

Det er sprøtt å tenke på at jeg ALLTID har jobbet på provesjons lønn, helt siden jeg var 18. Både jobben som selger, eiendomsmegler, finansmegler, personlig trener og online coach. Kanskje er det dette som har fått meg til  sette så høye krav til meg selv?

 

- Men som du sikkert skjønner så havnet jeg igjen i en verden av for høye forventninger til meg selv og endte med å omtrent bryte helt sammen. Jeg følte jeg egentlig aldri ble bra nok fordi andre rundt meg også hadde store krav til hva jeg skulle gjøre. Til slutt utviklet jeg også telefon angst. Det var selvfølgelig ikke kun dette som rammet min hverdag, dette var bare arbeidslivet. På privaten var jeg svært sårbar etter et stygt forlovelsesbrudd jeg følte jeg aldri kom meg videre fra. Dette tok meg til et punkt der jeg faktisk ikke ønsket å fortsette livet, men jeg var sterk nok til bekjempe mine egne mørke tanker og booket meg en ferie alene til Miami for å puste. Men til og med dette klarte å bli en form for jobb tur og jeg dro på seminar med Dr. Layne Norten (PhD og biochemist) der jeg kunne videre utvikle meg innen fitness, og møte flere personer med samme lidenskap for treing og kosthold, og selvfølgelig også lade batteriene på stranden. Dette var min 4. tur til Miami og jeg følte meg virkelig hjemme der. 

 

Da jeg kom tilbake til Norge etter ferien ble alt jeg gjorde veldig spontant, akkuratt som jeg bare "hadde fått nok" og jeg aner ikke hvordan jeg fikk det til, det bare skjedde. Jeg leide ut leiligheten, fikk hjelp av familien til overtakelse på huset som allerede var solgt, pakket to kofforter og reise. Alt gikk veldig fort og det gikk ikke helt opp for meg hva jeg drev med før jeg faktis satt på flyet og jeg tenkte "Anne-Cathrine Westby, hva FAEN gjorde du nå?" 

 

Jeg har aldri følt meg så sårbar, aldri følt meg så utsatt, og aldri følt meg så jævla FRIIIIIII!!!!! Det var FRIHET!!!  Det var som å bare ta fart å hoppe utenfor en klippe uten å vite hvor man landet. Det var utfordrene! Det var helt villt! Det var som at hjertet mitt åpnet seg og jeg angrer ikke ett eneste sekund på at jeg "hoppet".

 

Men etter dette lovet jeg meg selv å huske å puste, og tenke at det er helt greit å tenke "du er bra nok". Jeg lærte meg hvordan jeg skulle holde avstand fra negativ energi og hvordan jeg rett og slett skulle gi faen i alt som fikk meg til å føle meg dårlig og fokusere på det som var bra. 

Miami reddet meg, Miami lærte meg mye, men mer om det i et annet innlegg.

 

<3

 

Et ganske dypt innlegg for meg å skrive, og det er hardt å se tilbake, men jeg vet at det å fortelle min historie kanskje kan hjelpe dere der ute til å ikke havne i en slik situasjon og gjenkjenne de signalene som kommer før det går for langt. Samtidig ønsker jeg å fortelle at det er mulig å nå målene sine innen trening og kosthold selv med en travel hverdag. Selv om jeg hele tiden fikk høre fra andre at jeg ikke måtte regne med å kunne jobbe så mye og samtidig drive med fitness. Det er da klart du kan! Spise gjør du jo uansett, det er opp til deg hva du velger å putte inn i munnen. -og når jeg klarer det med en kronisk tarmsykdom, så klarer du det også. 

 

Sett deg selv øverst, sett deg selv og din egen helse fremfor ALT i verden! For uten kroppen din, uten lykke, uten positive tanker og uten en god selvfølelse, så er du ikke den du fortjener å være som menneske <3 Du må huske å vare på deg selv <3 

Selv følte jeg litt på presset denne uken, og slapp derfor alt jeg hadde og tok med PC`en ut på hytta. Og nok en gang ble jeg fylt med en helt vanvittig god og lykkelig følelse av energi da jeg kjørte utover langs skjærberget på veien utover. 

 

<<Tre ting kan ikke holdes skult: Solen, Månen & Sannheten.>>

 

-XOXO ACW

 

Enjoy healthy taco on a low cal diet! 3 simple diet tips that will help you lose weight  quicker:

One of the biggest mistakes people make when they want to lose weight is that they cut out all the good dishes from their diet. This makes it very boring and even more difficult to go on a diet. Here are 3 simple steps you can do so you can enjoy your tacos even you want to lose weight:

READ MORE.....


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published