Et heftig 20 cm blåmerke - SYKKELSTUNT

Et heftig 20 cm blåmerke - SYKKELSTUNT

Ja det var det det ble, og det gjorde sååååå jævlig vondt! Noen ganger er det ikke stunt treningene som er gir de værste skadene, turning på leke plassen er minst like farlig, om ikke værre. Jeg ble selvsagt super mobbet av Knut Erik, og han filmet en sutrende og hylende ACW. Video ble postet på instagram

MEN, før dette skjedde, var jeg assistenten til Knut Erik på en TV-produksjon. Han skulle fullføre et nytt sykkelstunt.

Her ser du han har en god del padding under drakten. Det er spesial tilpasset stunt drakt som må brukes for sterk beskyttelse slik at man ikke pådrar seg mer skader enn nødvendig.

Masse beskyttelse!! 

Har et par bilder til fra backstage men de har vi ikke lov til å poste enda....

Så ble det en kvelds tur i Oslo. Veldig deilig å være tilbake i Oslo. Jeg merker jeg har savnet Oslo en del. Og nå som eksen min flytter fra hoved staden så kan jeg endelig bevege meg litt tilbake til byen.

Ble en tur langs elve promenaden mens Jaguaren stod til lading. Super kjekt når man må sette EL-bilen på hurtiglading. Lar den stå å lade en time mens jeg går en tur eller trener, så er den fulladet når jeg kommer tilbake.. 

Var en tur innom lekeplassen som ligger like utenfor leiligheten min i Oslo. Kult location for bilder, kult sted å leke, kult å trene, mindre kult å skade seg.....

Leke plassen er mer enn bra nok, men veldig lite barne vennlig. Faller man ned eller kommer bodti kantene på apparatene kan skadene bli ganske bruttale. Nor Oslo kommune burde tenke litt på. 

Jeg er ikke en person som liker å saksøke, men du kan fort møte på personer som er ganske glad i det, så de burde tenke litt på sikkerheten rundt denne lekeplassen så de ikke havner i en dårlig situasjon. HMS ansvarlig burde ta seg en tur på lekeplassen...og ACW burde lære seg å være litt mer forsiktig..

 

 

hahahaha snakk om dobbelt hake!! Hvorfor får vi det egentlig? skulle ønske huden kunne trekke seg litt mer sammen.. Kanskje det går ann å fjerne litt hud der? sikkert mange som sliter med det og kunne tenke seg en strammere hake.. kanskje jeg skal teste en klinikk og blogge om det?

 

Ble noen sit-ups hvertfall <3

 

Sååååå kom skaden.... uff... 

Så gikk jeg rundt og ned til siden og skrapet opp heeeele skinn leggen. Skulle hatt ett bilde av det da..

Vel store jenter gråter ikke.. lata som jeg naila den..

Så litt seriøsitet....

Mens Knut Erik trener meg i stunts, trener jeg han i modelling og posing. Ytelse mot ytelse er viktig som ertreprenuerer. Han har ikke jobbet så mye foran kameraet i forbindelse med poseringer, men noe som er viktig å kunne når man er i den bransjen vi er i. Han bli stadig bedre :D 

Bildene til KE er redigerte. Her har jeg fjernet kontrastene og lagt på litt skygge, samt tatt metning ned.

Mine er uredigerte...

Elsker denne shortsen... Snart for salg i nettbutikken <3 

Flere som spør meg om jeg kommer til å stille opp i NM, så langt så er jeg litt usikker på det. Har vært mye på agendaen i sommer og usikker på om jeg har både tid og energi til å satse videre med det. Men det hadde jo vært gøy. 

Jeg føler ikke formen er helt der den burde vært siden jeg har vært veldig lite på gymmet og for det meste kun hatt hjemme treninger, løping og stunt treninger i sommer. Men hvis jeg får steppa opp gamet her og får mer tid til trening så er det absolutt noe jeg kan tenke meg. <3 Jeg føler jo jeg har blitt en del bedre siden da jeg vant Wellness klassen under Oslo Grand Prix i våres, så det hadde vært gøy å vist det frem :) 

Se HER for priser på coaching og massasje. Disse prisene er gjeldene kun ut uka da jeg snart må gjøre en prisøkning grunnet mye pågang.

____________________________

Minner om 50.000,- i rabatt til mine følgere som kjøper JAGUAR I-PACE fra VS AUTO


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published