EN REPETERING AV TRAUME

EN REPETERING AV TRAUME

Jeg skjønner det nok ikke selv......

Jeg måtte stoppe bilen. En tolly brakedown av tårer utløses og alle de vonde minnene fra tidligere opplevelser på reise vekkes til livet. Jeg holder meg for munnen for å ikke skrike for mye. Kroppen hikster og tårene bare renner nedover ansiktet på meg.

Et tårevått øyeblikk, et hatende minne for livet, som et dypt arr i hjertet. Et minne som kanskje ikke har gått for meg før nå, nå når jeg skal ut på reise igjen. Men jeg må nok bare face det en gang for alle.

Håpet om en lykkelig fortsettelse av livet var så stort at det tok helt overhånd. Jeg kjempet meg videre og forsøkte å glemme alt som hadde vært, og jeg skal vel si at jeg har klart det greit, men hadde ikke forventet en slik brake down som det her. Men jeg lar det komme.

I psykologien så kaller man dette "repetering av traume", det vil si at når du gjør noe likt eller liknende det du har gjort før, så husker sinnet igjen det som skjeddenog utveksler stress og adrenalin for p være forberedt. Men et spørsmål jeg stadig stiller meg selv gang på gang er "HVORFOR?"

Jeg forsøker å roe ned pulsen med skrivingen her jeg sitter i bilen, tenke at livet går videre og jeg må gjøre det jeg kan for å prøve å glemme. Jeg er spent på å se om jeg klarer å slappe av, eller om jeg stadig kommer til å være på vakt. Jeg tenker, jeg kunne like gjerne vært med som bodyguard.

En ting er hvertfall helt sikkert, jeg skal passe på meg selv, og ikke minst de andre <3

 

Bag finner du HER

 

Jeg har hatt en helt fantastisk helg på hytta med min kjære Victoria <3 Og jeg lovet dere å røpe hvem den nye sponsoren min er, ønsker velkommen til FIGHTER <3 Jeg er utrolig stolt av at de ønsker å sponse meg. Jeg har alltid digget dette merket siden jeg startet meg kampsport som 15-åring, og nå får jeg gleden av å promotere de <3 Følg de på instagram @fightersportnorge og besøk nettbutikken dems FIGHTER.no HER

 

Bikinitruse finner du HER

Snakk om rask levering a! Kom etter bare to dager!! Tusen takk <3

 

Nå skal jeg se fremover, og glede meg over dagene som kommer. Følg med oss på story på instagram, det kommer til å skje utroooolig mye FETT denne uken!

 

-xoxo ACW


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published