DRUKNINGSULYKKE I OSLO

DRUKNINGSULYKKE I OSLO

 

 

 JAGUAR I-PACE - NÅ KUN 649.000,- VS AUTO Bilforhandler Drammen 

Bestill prøvekjøring HER

 

Nyter sommer varmen de siste dagene som er igjen av ferien. Jeg har ikke tatt meg noe særlig ferie i sommer, men denne helgen bestemte jeg meg for å legge bort jobb helt. 
Pia, ei venninng jeg ikke har sett på flere år da begge har vært opptatt med jobb og sitt, tok seg turen til Holmsbu. Vi har vært venninner gjennom både tykt og tynt, og bodde sammen da vi var i 20-års alderen. Sola skinte og vi koste oss på brygga før vi skulle ut en tur på byen i Oslo med KE og Henrik.

 

 

VERDENS FINESTE PIA <3

Pia har alltid vært et råskinn av en beauty <3 Men også hun hadde en periode for noen år tilbake da hun var tyngre enn hva hun var komfertabel med, og jeg hjalp henne ned igjen med en matplan. Hun benyttet seg av matplanen jeg da hadde som her "Fit & Fabulous 5 days challang", og kickstartet med å rase ned to kilo på 5 dager. Denne matplanen husker jeg bestod av kun søte low cal måltider som sjokolade boller og pannekaker. 

Gøy å se at hun har klart å komme seg i så bra form igjen <3 Pia du er RÅ!

Da hun spurte om hva som hadde skjedd i Miami, tenkte jeg det var på tide å fortelle henne det. Endelig er jeg blitt såpass sterk at jeg klarer å fortelle om hendelsen uten at jeg blir helt ute av meg selv. Det å fortelle om mine tre største dager med frykt og helvette er overhode ingen enkel oppgave, og hele historien tar opp mot en time å fortelle <3 Men Pia var lytter øre og det var deilig å åpne seg til en venninne som du vet at alltid støtter deg 100%. Selv om det går mange år mellom hver gang vi sees så er vi der alltid mentalt.

 

Klare for OSLO <3

 

Først en tur på inflyttningsfest, så en tur ut i Oslo, <3 Første gangen min ut på byen i Oslo i sommer så langt så var jammen på tide.

Fra v: meg, Henrik, Knut Erik og Pia

 

<3 FIRKLØVER på tur <3 

Men herregud som det regnet! Det regnet så insane mye at gatene i Oslo var helt oversvømmet og det ble kjempe vanskelig å komme seg hjem da taxiene ikke klarte å kjøre i gatene og folk ramlet og omkom i spikersuppa. DET er sykt, tenk å ta kvelden fordi du druknet i oslos regnfylte gater. Det var helt kaos! Så ut som vi hadde badet da vi kom hjem helt gjennomvåte. -Jeg er jo egentlig ganske vant til slikt vær siden liknende vær kom hver eneste dag i hurycane-sesongen i Miami. Hver dag fra 15-17 kom et brutalt kraftig regnevær som skylte rent Miamis gater.  Anbefaler derfor ikke å reise dit i tidsrommet juli - august.

Ble salat-burger på shell til frokost.

Så ble det en rusletur rundt i oslo. Tok turen til Mathallen, kjøpte ingen tingen der, men tenkte jeg skulle legge ut et bilde av disse cupcaksa da denne bakeren serverer glutenfrie cupcakes! <3 Håper de kommer med glutenfrie dounuts snart. Da skal jeg kjøpe dounuts hver helg som support!

Det ble en Pizza på Pane E vino ved sofienberg istedet. God glutenfi bunn på denne pizzaen. Jeg er sykt kresen på glutenfrie varer, men denne bunden var veldig god.

 

Til helgen blir det reunion med release party på den nye nettsiden. Gleder meg til startskudd! Vi skal nemmelig lage "et stooort hull i ozonlaget!" ! 

-xoxo

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published