DETTE SYNES JEG ER VANSKELIGST OM DAGEN - MIN DESIDERT HARDESTE UTFORDRING

DETTE SYNES JEG ER VANSKELIGST OM DAGEN - MIN DESIDERT HARDESTE UTFORDRING

Å kunne trekke seg tilbake i sommer huset i Holmsbu er et absolutt must for å lade batteriene i en hektisk hverdag. Jeg hadde vel ikke helt trodd at start skuddet skulle gå såpass brutalt som det det har gjort etter at jeg kom tilbake til Norge, og jeg har flere jern i ilden en jeg noen gang har hatt. 

Med så mange ulike yrkes roller, og en svært hektisk hverdag med mye reise og treninger, er kanskje det jeg synes er vanskeligst er å holde en flott fysikk. 

Det å skulle holde en lav fettprosent og tenke på alt man putter i kroppen er utrolig vanskelig når man hele tiden er omringet av burgere, pizza, alkhol, is osv osv.... Slik er det jo bare når jeg jobber med å promotere ulike brands og selskaper, og derfor befinner meg på steder som folk flest drar for å feriere eller feste. 

 

Noen ganger tenker jeg helt klart "herregud Anne-Cathrine, hvorfor kan du ikke bare gi faen i kroppen din og bare spise og drikke mat som ikke går under kategorien sunt kosthold", men jeg vet jo innerst inne at gjør jeg dette så vil jeg både føle meg helt forferdelig, OG jeg vil kjenne alle de dårlige prosessene som skjer i kroppen som igjen vil tappe meg for energi, og jeg må kanskje si hei til et nytt sykehusopphold pga crohnsen... er det verdt det? 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published