DETTE SKJEDDE I HELGEN + BOK ANBEFALING

DETTE SKJEDDE I HELGEN + BOK ANBEFALING

Det er snart avreise. Og som jeg fortalte dere i et innlegg tidligere denne uken, så skal jeg være med i musikkvideo innspilling i uken som kommer, og har derfor måttet være ganske streng med meg selv når det gjelder kosthold og type/mengde trening. Jeg er en modell som liker å levere den beste utgaven av seg selv, og prestere bra.

(Pga sikkerhetsmessige årsaker kan jeg ikke si eksakt når eller hvor vi skal reise helt enda).

Det har for det meste gått i mye av den samme maten jeg pleier å spise, men mengden har blitt litt mindre, og lørdagen litt kjedeligere. Hehe.. ikke noe "cheat day" med andre ord. Jeg har trent 45-1,5t intensiv cardio og minimalt med styrke omtrent hver dag, ( i tillegg skuespiller trening og litt dans, men dette regner jeg kun som "aktivitet"). Selv om jeg har trent bra så har nok ikke forbruket vært noe særlig høyere enn 1800-2250 kalorier, da jeg har sittet mye stille foran PC og ligget ute i solen. Underskuddet har variert fra ca 700-1500.

Målet var noen gram mindre fett prosent på lår og legger, samt rømme musklene for fyldighet, kan jeg nå si jeg er godt i mål.

«MINE MÅLTIDER og kalorier inn denne uken vil bli postet på siden for "MEMBERS ONLY-siden for medlemmer, TRYKK HER»

Jeg skulle gjerne hatt noen fler timer søvn de siste to nettene, men jeg merker jeg har hatt litt underskudd på sink og magnesium, samt ligget i underskudd på kalorier, og da sover ikke kroppen like godt. I tillegg har jeg jobbet en del med det nye designet på nettsiden og kun sovet fra 00:30- 05:30 hver dag hele helgen😴😬 Siden skjønnhetssøvnen kicker inn mellom 01-04 så klarer jeg meg.Jeg takker vår kjæreste planet solen for en flott brunfarge. Digg å slippe å kaste lappene ut vinduet for å ta solarium.

Jeg takker også MyMuse.no for å ha sendt meg noen nydelige bikinier/swimsuit jeg kan bruke i musikkvideoen😍🙏🏼 De kom i posten etter bare to dager og satt som et skudd alle sammen!Jeg har vært kjempe heldig som nå har to sponsorer på klær🙏🏼 - etter at jeg måtte reise fra HELE den nye garderoben min i Miami (måtte leie inn noen til å kaste alle mine møbler og klær siden jeg brått måtte reise), - er det deilig å få litt hjelp på denne fronten. Jeg er veldig takknemlig🙏🏼

En annen kul sponsor jeg har fått denne uken er en sponsor jeg har sett opp til helt siden jeg var i tenårene. Denne sponsoren røper jeg på bloggen i morgen!😄🙌🏻 (har fortsatt BioTech som produkt sponsor).

Jeg har vært litt til og fra hjemme og hytta denne helgen, og hatt besøk av min kjæreste Babe @VictoriaLeanica

Vi har storkost oss med høytlesning av denne boken og grillings i sommervarmen.

Den var så spennende (spesielt siden jeg kjenner forfatteren ganske godt), at vi leste hele boken på kun 2 dager! Godt gjort av meg som har sterk dysleksi eller hva?😅

DENNE MÅ dere bare lese!!!!!! En selvbiografi med den IRONISKE tittelen "Konemisshandleren" av Helge Mossestad.Den er hvert HVER ENESTE krone!🙌🏻
Selv leser jeg aldri bøker pga min dysleksi,( ja, et under jeg er blogger), men når temaet er at en venn av meg har blitt urettferdig dømt og sittet inne 6 år pga et djevelsk kvinnfolk, da skal boken få min oppmerksomhet🙌🏻

 

Inni boken er det skrevet en privat melding til meg :) Siden jeg vet jeg har mange menn som leser bloggen min, så anbefaler jeg på det sterkeste at dere leser denne boken, slik at dere unngår å havner i samme fella sjøl. Unnskyld at jeg sier det, men noen kvinnfolk kan være døden for deg, så pass dere gutta🙏🏼

 

Boken kan du kjøpe HER

 

En litt annen verson av meg enn hva dere er vandt til... Hehehe.. Ja jeg kan se ut som ei ruftse på hyttetur, lol <3


Ønsker dere alle alt godt💕
-XOXO -ACW


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published