BRA MAT VS DÅRLIG MAT

BRA MAT VS DÅRLIG MAT

Kjære leser, riktig god morgen. Jeg håper uken din sålangt har gått på skinner, at du har fått gjort alt arbeid du skal, trent det du skal og snart kan starte helgen med god samvittighet. - og har du ikke det, så fortvil ikke, det er fortsatt to hele dager igjen til helg, så stepper du opp gamet nå og gir alt før helgen tar deg, så kan du puste ut i helgen og starte en ny uke fresh uke på mandag.

Denne uken har det virkelig gått i ett hos meg, som vanlig. Som dere sikkert har fått med dere så bor jeg nå i et enormt stort oppussingsobjekt og har hatt nok å henge fingrene i. Jeg er en person som ikke klarer å lukke øynene for ting som jeg ser burde bli gjort uten å faktisk gjøre det, så dette huset er reine killeren for meg og det ender med at jeg mister meg selv litt og karriere har blitt nedprioritert.

Det har blitt mindre tid til både jobb, blogging og trening enn hva jeg ønsker og jeg føler vel egentlig snart at dette maskineriet snart sier stopp. Men jeg nekter å gi meg og forsøker å henge med i løpet. Jeg får gjøre som hundene, riste av meg frustrasjonen og trykke på restart-knappen.

I tillegg til alt dette forsøker jeg å få til en unik kombo av både å komme i bedre form for å spisse inn formen mot NM, OG -(er vel dette dere er mest spent på) - få mer tid til dating, ja du leste riktig. Venner og sosiale sammenkomster har vært omtrent øverst på listen etter at jeg kom tilbake til Norge, jeg merker savnet har vært stort, og det er viktig å ta vare på de man er glad i. Jeg har nå vært singel i over 3 år, det er jammen lenge for en person som hater singel livet, men det har gitt meg mye tid til reise og karriere, og jeg ville aldri vært foruten.Jeg skal innrømme det har vært hardt å bosette seg igjen i Norge, spesielt pga været., MEN det har gått bedre enn forventet, men likevel har jeg et svært stort savn til utlandet, spesielt varmen.
Men HALOOO da!!!! Kan dette forbanna drittværet i Norge gi seg snart nå eller?
Jeg ber på mine knær, kjøre Gud, kjære univers, kan sommervarmen hver så snill å komme til Norge nå? Jeg føler jeg blir så hvit at jeg snart reflekterer😂 Jeg vil ha SOL og VARME, NÅÅÅÅ!!!


Vel..... Det som har gledet meg mest denne uken er:
1. Endelig har jeg fått malt kjøkkenet, - med hjelp av selveste maler Aanestad. (Bilder kommer snart på bloggen😄)
2. Meldt meg som frivillig til Røde kors hjelpekorps. (Innlegg om dette kommer på bloggen i morgen)
3. Besøkt farmor på aldershjemmet (hun har kommet seg veldig)
4. Sett en svært god fremgang på PT-kundene mine, og tatt inn to nye for coaching. Velkommen til dere❤️
5. Lært å skyte. Skal melde meg inn i skyteklubb, tips meg gjerne om du har en å anbefale i området Drammen-Hokksund området.
6. Laget egen meny med retter for de som ønsker å kurrere kreft (eller de som ønsker å gjøre hva kan for å unngå kreft)

Ja dette har jeg ventet på lenge og endelig fikk jeg satt av tid til det. Jeg laget denne menyen med kreft-bekjempende mat da jeg var i London og satt opp matplan for en med lymfekreft. Denne menyen har jeg tenk til å gi ut her på nettsiden slik at fler kan få glede av den.Til dere som har fulgt med på hvordan det går med mor, hun har kommet seg veldig, fått tilbake fargen i ansiktet, gått ned noen kilo og klarer å bevege seg mye bedre enn før! Ting tar jo litt tid, men det er utrolig godt å se at det går fremover.
Nok en gang bøyer jeg meg i støvet når jeg ser hvor viktig næringsinnholdet i mat har å si🙌🏻 -og jeg vil så gjerne at dere der ute også skal forstå det.C-vitamin sørger for at kroppen får et bedre opptak av næring i kroppen. Om du ikke spiser sitrus fruktereller annen mat med høyt nok innhold av vitamin-c så er det greit med litt tilskudd. Hvis du ikke får i deg nok vitamin-c så er det lett for å bli sliten og du kan miste litt av fargen i huden. Huden har lett for å bli veldig gjennomsiktig når kroppen får for lite næring du har for lavt innhold av vitaminer og mineraler i kroppen.

 

  

Blander du f.eks c-vitamin med protisene dine så er det lettere for kroppen å ta de opp, og du får en bedre effekt og en lykkeligere kropp! :D 

 

 

<3

 

 

Granitinert nachos med puré tipp:

I helgen ble det litt kos på meg. Det er ikke så nøye om du har et par usunne måltider i helgen hvis du "gjør opp for deg" og reparerer kroppen mellom slagene. Siden nachos er fritert maismel og ost er laget av kumelk, så er det ikke det du burde spise hver dag. Dreper kroppen litte gran, men gjør opp med sterke antioksidanter fra tomat puré-dippen.

Det ble en hel form med ovnsgratinert nachos og pizza. Har helt glemt å poste dette, men bedre sent enn aldri.

Det var egentlig ikke med vilje at jeg laget dette, egentlig skulle jeg innom butikken for å handle inn til taco, men når man er selvstendig næringsdrivende så er det ikke like lett å følge med på hvilke dager som er hellidager og ikke, pluss at jeg ikke er helt vant til at butikkene i Norge stenger tidlig på lørdager, så ja,- jeg rakk ikke butikken og måtte bruke fantasien. Jeg trodde det skulle bli et kjedelig måltid meg det var helt topp kontor-mat på en lørdagskveld.

Nachos med lettost, annanas og tomatpuré-dipp. Dette er kun rein tomatpure, enkelt, naturlig og gir mye god smak.

 

 

<3

 

Helgens Pizza:

For å ikke nevne pizza, noe av det værste du kan spise. Hvitt mel er ÆRSJH for kroppen, spesielt i en kompi av ekkelt fett. -Og får du sukker på toppen av det hele gjennom en dessert så er det hvertfall en killer for cellene i kroppen din! MEN det er igjen viktig å kjøre noen angrep mot kroppen slik at den også lærer å reparere seg selv, og ikke går i "dvale" og blir vant til en alt for "chill hverdag". Hvis du er flink til å reparere kroppen i ettertid så er det ikke noe problem. 

Søndagens slager ble igjen en go langtur i skogen med fineste Kristina, etterfulgt av et glass rosé og hjemmelaget pizza. 

Denne får du vann i munnen av så bla fort forbi! Hehe..

Denne pizzaen laget jeg på spelt bunn så jeg ikke får så vondt i magen. Siden jeg har crohns så må jeg holde meg langt unna vanlig hvetemel, men små mengder med speltmel går helt fint. Derfor baker jeg som regel pizza, kakaer, og annen gjærbakst ofte på speltmel. Jeg bruker også ofte glutenfritt mel, eller en blanding av begge, men siden glutenfritt mel ikke hever like godt som speltmel så foretrekker jeg speltmel spesielt til pizza, slik at jeg får den digge sprø skorpa på pizzaen. 

 

Bunnen: Speltmel, vann, salt og gjær. Jeg bruker aldri oppskrift når jeg lager pizza. Det enkleste er å ta den mengden mel du ønsker først, til du har sånn ca til den størrelsen på deigen du ønsker, så litt salt og en pakke med gjør, og deretter spe på med lunket vann til du får en passet seig deig, også elter du den samtidig oppi bollen med en sleiv. Gjort på 30 sek. Deretter setter den over vannbad i kummen med et hånkle over bollen.  - På den måten blir det MYE enklere å lage pizza deig, og du slipper alt mulig gris med deigen på benken

Topping: pepperoni, orginal ost, bacon, skinke, paprika, løk, sjampinjong, tomatsaus og organo.

 

<3

 

 

Reparert med kål og sitron:

Dagene etter ett angrep kjører jeg kroppen svært lavt på kalorier, men høyt på næring. På den måten henter jeg inn kaloriene fra helgens utskeielser og på den måten slipper jeg også å beholde lagret fett. Samtidig reparerer jeg også kroppen og jeg kommer tilbake igjen i både PH og balanse.

Kål er det beste mot kreft, og sammen med c-vitamin fra sitronen sørger det for et bedre opptak av næring. 

Krydrer med hvitløk, og topper med ketchup.

 

 

Havregrøt:

Da jeg var liten husker jeg farmor strengt talt truet i meg havregrøt. Hun sa "spis grøten din, da blir du stor og sterk". Det stemte det!

Men det er litt større forskjell på grøt-bollen min i dag, kontra hva den var da jeg var liten.....

Da jeg var liten fikk jeg servert 100g havregøt kokt på helmelk, og det var så mye sukker på toppen at bare rant av. Heldigvis har jeg vett nok til å skjønne at en slik grøtbolle inneholder omtrent dagsbehovet mitt den dag i dag, og klarer meg med 30g gryn med sukrin, kokt på mandelmelk istedenfor helmelk. 

Jeg har begynt å spise havregrøt på kvelden før sengetid, da føler jeg kroppen slapper mye bedre av og jeg har lettere for å sovne. 

 

<3

 

Jeg gleder meg til å begynne i skyteklubb. Nå som jeg er godt i gang med kampsporten igjen så ser jeg etter sponsor på kampsport utstyr, så ta kontakt om du er intessert i et samarbeid <3 

- og du? snart har jeg en ny overraskelse å komme med, bare å glede seg!! 

Ønsker dere alle en HELT fantastisk torsdag! NYT dagen!

-XOXO ACW


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published