BILDER FRA STUNT/SKUESPILLER TRENINGER + CHEATMEAL

BILDER FRA STUNT/SKUESPILLER TRENINGER + CHEATMEAL

Kjære leser...

Ja nå var det på tide med et innlegg. Som du ser så har siden min fått et helt nytt design, og denne gangen med nettbutikk og egen side for medlemmer. Her kommer jeg til å selge de produktene jeg selv bruker og som jeg elsker og kan anbefale videre til dere følgerne mine, samt side for medlemmer der jeg kommer til å poste de mest personlige blogg innleggene min, alle de jeg hittil ikke har postet rett g slett fordi de blir for private. Men de skal jeg poste nå, #NOFILTER 

Jeg vil også poste oppskrifter og etterhvert videoer, ikke bare fra treninger men om livet generelt. 

Vel... Dette har skjedd siden sist:

Til de av dere som ikke har fått fulgt meg, jeg har fått en ny trener. Min faktisk første og eneste trener, siden jeg var 15 år å gikk på håndball. 

Knut Erik heter han og ha trener meg i stunt og skuespill. En litt annen form for trening, men det er trening med mening. Jeg har selvsagt mine egene treninger ved siden av dette, ettersom ikke alt er like tungt fysisk, men likevel er det vanvittig tungt psykisk da konsentrasjonsevnen må være 100% til stedet HELE TIDEN! 

Vel,... Som dere sikker har fått med dere så har valgt å ha basen min i Holmsbu for resten av sommeren. Mye reising blir det jo grunnet treninger med ulike lokasjons og oppdrag her og der, så det rette ordet er vel å si jeg bor i bagen. Men Holmsbu er også et perfekt sted for treninger da vi har muligheten til å trene på både fjell, sjø, strand, gress og andre ulike former for underlag. Som Knut Erik sier, "tren med det verste så blir du positivt overrasket over bra underlag på filmsett". -Javel da, så gjør vi det da. Heh``

Bukse fra FIGHTER finner du HER

Han var hos meg i Holmsbu et par dager forrige helg og på søndag hadde vi 5 timer trening på fighter koreografi med sai sverd og bryting, og skyting med akrobatikk. Filmet litt av dette som jeg kan poste på instagram. 

Så ble jeg kastet i vannet på lutten av en sloss-korregrafi, ahhh det var årets første bad, og ja det var kaldt! Deretter avsluttet vi med parkour trening og en dødens massasje.

FLERE PRIVATE BILDER FRA TRENINGENE FINNER DU HER

Så ble det is på brygga etter trening <3

NNØKKELBÅND finner du HER

1/2 kule lakris is

1/2 kule mørk sjokolade

+ softis og marengs på toppen!

Da vi kom hjem ble det pussing av alt utstyret.

Vi er så heldige å ha fått spons fra FIGHTER til treninger og prosjektet. 

 

Så slutt på seriøsiteten.... haha..

Supergøy var det å pusse pistol. LOL

TID FOR SJOKOLADE!!!! <3 

SMAKTE SÅ SYYYKT DIGG!!

Kirsebær gikk også ned! Hva er vel bedre enn blanding av kirsebær og sjokolade??

Så knipset jeg noen fete bilder av Knut Erik

Han er en helt rå skuespiller, og minner jo skikkelig om Aksel Hennie.

FLERE PRIVATE BILDER FRA TRENINGENE FINNER DU HER

 

Så ble det taco tallerken som ceatmeal

 

På mandag ble det gjennomgang av alt, samt å faktisk bruke han som stuntman! Dette med å måtte slå mot en kar er jo veldig ut av min egen komfortsone, jeg ville jo aldri skadet han på ordentlig, men jeg må jo bare håpe på at han klarer å flytte seg i tide. 

Så hadde vi gjennomgang av livredning. Viktig å kunne dersom det skulle skje noen ulykker på sett. 

Har jo vært super heldig med været på hytta sålangt. Det blir mye trening ute på terrassen da jeg prøver å bli en del bedre på å turne. Er jo ingenting som er kulere en sloss scener med turning;) hehehe...

FLERE PRIVATE BILDER FRA TRENINGENE FINNER DU HER

Det blir mye treninger fremover nå for å bli god, bedre og best på ulike ting.

Jeg skal prøve å være så flink jeg kan til å oppdatere dere følgerne mine underveis <3

Et par dager i Oslo nå før det bærer innover til Fredrikstad 13-14 juli der du finner meg på standen til Maguaiars på Gatebil <3 

God helg alle sammen <3

Kjøp JAGUAR HER


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published