BE BOLD, BE BRAVE, BE BRILLIANT! -DU ER DITT EGET MENNESKE!

BE BOLD, BE BRAVE, BE BRILLIANT! -DU ER DITT EGET MENNESKE!

Jeg håper ikke jeg skremte dere for mye med gårdsdagens innlegg. Følelser og hjerte sprekk blir noen ganger utlyst litt sterkt her på bloggen, slik blir det bare når man setter ord på følelser.....

 

Nå sitter jeg i vinduskarmen og skriver et innlegg jeg håper kan gi motivasjon til de som dypt der inne i seg selv har et ønske om å ta steget ut av sin egen komfortsone, men kanskje ikke har helt gutsen til å satse.....

 

Uansett hva du higer etter i livet.... uansett hva du drømmer om... Kanskje er det drømmen om frihet, eller det å være lykkelig? Drømmen om en god helse? Er det drømmen om suksess? Er det drømmen om trygghet?

Uansett hva du drømmer om, -det aller viktigste ER; at du gjør det som er viktigst for DEG, og ingen andre.

 

 

.....Er det egoistisk? Nei, jeg synes ikke det. Man skal selvsagt vise hensyns til andre mennesker, og ikke ødelegge for noen andre på veien mot ditt mål, men til syvende og sist så MÅ du tenke på deg selv, fordi det er DITT liv. Før eller siden vil du angre på sjansen du aldri tok da den sto rett foran deg, som mat på et sølvfat. Hva valgte du da?

 

Tanker om hva andre mener og tenker om oss er noe som rammer hverdagen til de fleste. Vi er redde for å uttrykke oss, vi er redde for å skille oss ut, vi er redde for å sette ord på egne tanker og meninger i frykt om å bli mislikt. Men sannheten ER, at har du troen på deg selv, så spiller det vel igen rolle hva andre mener? Det er kun du som kjenner deg selv godt nok. Vi tenker for mange ganger "Nei, jeg kan jo ikke det". -Da er det tankene dine som forteller deg at du ikke kan, med andre ord sier du til deg selv at du ikke kan. Men det er det da klart du kan?

 

Eller skal du fortsette å leve i en skygge av deg selv, en skygge der du til syvende og sist vil ende opp ulykkelig bare fordi det den gang føltes så trygt, det den gang føltes så bra, det den gangen var det eneste du trodde at du klarte? Livet er enkelt, men også svært komplisert. Og det er kun DU som kan gjøre noe med det, og det er kun DU som kan gjøre en forskjell og skape din egen fremtid. DU dyrker deg selv!

 

Vi lever i et jante Norge, det vet vi alle. Vi er oppvokst med en USKREVEN NORM ( sykt å kalle det det og at vi fortsatt lever etter den). Da jeg har snakket om denne "loven" til andre venner i usa, London og verden generelt så ser de bare rart på meg og spør "hvorfor er gidder dere og leve etter det?". Jeg sier.. "Hehee... ja de sier noe".. Så la oss få slutt på den en gang for alle! Ta meg på mitt ord, jeg skal lage en NY NORM! Fordi DU er ditt eget menneske, DU gjør dine egne valg, og livet er for kort til å ikke gjøre det du har lyst til. Du må gjøre det DU føler er riktig, og er du i tvil så må du sparre med noen som er lik deg selv og har troen på det du ønsker å skape. -fordi alle trenger et team. Et team drar hverandre oppover sammen mot suksess, og det er når du møter disse menneskene, at du vil nå høydetoppen du aldri trodde du kom til å nå. DRIVKRAFT og VILJE kommer ikke av seg selv. Det er energi som skapes. Endten blir du trykket ned, holder en stødig profil, eller føler du er oppe å svever. Du har kanskje lagt merke til at du noen ganger må være litt alene, trekke deg tilbake, og samle krefter for å klare å fortsette veien mot mål? - DER har du svaret.. Tenk hvis du kunne unngå alt det som strengt talt TAPPER deg for krefter? Tenk om du kunne ha erstattet det med noe som GIR deg kraft og energi? Og om du en vakker dag skulle finne noen å dele drømmene dine med, så GRIP DE og la drømmen blomstre.

 

Er det viktig nok for deg vil du finne en løsning, og har du drivkraften og pågangsmotet så vil du klare det. Stol på deg selv, og ikke vent for lenge. Sjansen vil kanskje banke på døren din, en, to , eller tre ganger...åpner du?

#antijante #livet #beliver #drømmer #bebold #bebrave #bebrilliant

-XOXO

 Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published